|
![]() |
#1 |
Stari član
Datum registracije: Jul 2007
|
Minidump analiza - molim pomoć
Imam laptop Acer aspire 5020, počeo se rušit prije 2 dana i to svakih pola sata izbaci BSOD. Uploadat ću minidump file pa ako netko može vidjeti o čemu se radi. Inače, našao sam neke upute kako se to radi ali nije mi baš išlo za rukom. Rezultat analize javite ovdje ili na moj mail poki1@net4u.hr. Hvala! Evo link za minidump: http://rapidshare.com/files/50300687...07-05.dmp.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Baš ljepo od tebe što si ljudima napisao koje to točno windowse imaš gore i koji SP jer FYI symbol librarys se malko razlikuju, i naravno tvoja "nespretnost" nema nikakve veze s tim što je svak od njih velika 200ak MB a? Inače XP + SP2 kolko vidim iz minidumpa... Inače s obzirom da je početak stvari IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL to ti j 99% driver problem, i s obzirom da se dalje spominje ATI vjerojatno grafička prema tome - deinstaliraj si drivere, počisti sve s nekim cleaning alatom i reinstaliraj noviju i stabilniju verziju... Za početak...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Stari član
Datum registracije: Jul 2007
|
Sorry, nisam se odmah snašao. Tek sam se nedavno priključio na forum! Znači, može biti do drivera od grafičke? Probaću to srediti kako si rekao! Hvala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|