|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Wlan i emule
Dakle ovako imam router D-Link DSL G684T Znam da je ovdje bilo mnogo rasprava o njemu ali nisam nasao nista konkretno sto mene interesira. Dakle zanima me detaljno ako je moguce kako i gdje da namjestim portove za emule da mi radi kako spada? portovi koje zahtjeva emule su : TCP 60711 i UDP 36227 Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
http://portforward.com/english/route...4T/eMuleIn.htm Btw. Google is your friend (a ustalom i puno brže rješenje). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
da nasao sam i ja taj link...i napravio kako pise ali i dalje kad lupim u emule test ports kaze failed...onda sam malo gledao u routeru i imam ovo kad napravim ta dva pravila: ![]() pretpostavljam da treba staviti 2 kvacice na enable ali kad to napravim nema nikakav save...apply ne funkcionira jer on dodaje samo jedno novo allow all pravilo..ako stavim kvacice i odem na meni gdje je save&reboot one se ne prihvate jer izadjem iz prethodnog menija....dakle tu je problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sav potreban info već je rečen ovdje i ovdje. Treba čitati pažljivo. Na prvom linku ljepo piše: "To configure this router's firewalling properly you should setup a static ip address on your computer.". Zašto?. Zato da se može dodati "pravilo" (u ovom routeru nazvano kao Filter) u kojem ćeš definirati "propusnost" pojedinih portova. Stranica na prvom linku je interaktivna i ako uneseš tražene podatke: ![]() Po slici vidiš da sam pretpostavio da si za fiksni IP računala stavio 192.168.1.10 (korigiraj u onu koju si postavio prilikom "popunjavanja"). Niže na stranici dobiješ rezultat tj. kako treba popuniti polja prilikom podešavanja routera: ![]() Naravno, ako se koristi neki firewall na računalu i u njemu treba napraviti istu stvar tj. propustiti traženi promet da bi "stvar" radila. Eto, navalite sa downloadom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|