Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.08.2007., 16:49   #1
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Zvučna Kartica

Naime, otkako sam promijenio ploču (Asus P5N32-E SLI PLUS) zvuk je zaista odličan, no ima jedan problem koji me nervira.

Kad se uključi 5.1 ili 7.1, Front OUT jačina signala se znatno smanji.

Kada sam imao P5WD2-E Premium, ona je imala preyebenu zvučnu na sebi, na kojoj sam bez problema svaki izlaz konfigurirao kako sam htio, svi izlazi su mogli biti FRONT OUT, gdje time niti jedan izlaz nebi gubio na izlaznoj snazi, te čak i kad sam stavio na 7.1 gdje sam imao FRONT, SIDE, REAR, također nigdje nisam znatno (osjetno) gubio na signalu.

Trenutna zvučna kartica SupremeFX koja je na P5N32-E SLI PLUS, prvo ne dozvoljava da bude više od jednog izlaz FRONT, te kao što sam napomenuo kada se uključi 7.1, najvažniji izlaz "FRONT" mi izgubi cca 30-50% jačine signala.

I sad, bih se odlučio da kupim NOVU zvučnu, pošto ova ima tako šugave Drivere, kao i konfiguraciju, jer neće da radi kako ja hoću...

Dali ima u HRV ili negdje vani za kupit poštenu ZVUČNU KARTICU koju ću moći konfigurirati kako meni odgovara, te koja neće gubiti na signalu ukoliko se uključi 7.1? Najradije bih se vratio na Intelov 975X chipset koji je imao zaista odličnu zvučnu, yebo ovaj SupremeFX kad je tako šugav.

btw: Baš sam vidio da je izašao nedavno novi driver, kad dodjem probam ga, pa ako on konačno riješi moje muke, živio ASUS

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno