|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Borg, ADM?
Zanima me dali je netko od Vas ima iskustva s kupovinom komponenata na ovim stranicama. Zanima me je li sigurno kupovati komponente preko neta. Tražio sam po forumu, ali nisam našel ni jednu temu koja se tiće kupovanja preko interneta na hrvatskim stranicama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
da (odgovor na sva tvoja pitanja). prvenstveno jer im ne daješ broj kartice, nego im uplatiš po ponudi ili čak pouzenjem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Dobar način kupovine
Jednostavnije nemože biti, naručiš robu:Links,ADM,Ve-mil itd. vidiš šta te interesira napraviš narudžbu pošalješ mailom navedeš plačanje pouzećem i kad ti dostave robu pred vrata platiš+troškovi dostave nekih 50-ak kuna. I sve super. ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ne, ali ako kupujes na nacin da ti posalju robu doma onda imas pravo 7 dana na povrat robe ukoliko nisi zadovoljan i dobis povrat novca. iako ce ti se buniti u trgovinama i nece htjet to prihvatit to je tvoje zakonsko pravo kod takve vrste "sklapanja ugovora"
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Šta se u Linksu može plaćat pouzećem? To nisam vidio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Naravno da može, kad stigne, platiš poštaru i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Koliko znam, Links salje Overseasom (za robu preko 1000kn), za manje cifre ne znam ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|