|
![]() |
#1 |
na cici dobre vile
Datum registracije: Jul 2007
|
Netočan sat u WinXP
Imam problema sa satom u windowsima. Prikazuje krivo vrijeme, kad ga pokusam sinkronizirati s ovim na internetu javlja grešku. Onda ga namjestim ručno pa se opet nakon nekoliko dana pošeremeti ![]() E da, windowsi su XP, original. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
baterija na maticnoj odlazi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Zameni bateriju u biosu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
NTP server od MS-a se promijenio. Za prvu ruku stavi na : zg1.ntp.carnet.hr . Neka ostane u Hrvatskoj ![]() Tako da ne moraš bateriju mijenjat ![]()
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
a ako javlja gresku, provjeri da li ti je dobro postavljen datum. Windowsi nece sinkronizirati vrijeme preko CARNetovog ntp servera, ako je datum krivi ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Samo kako se zamjenjuje baterija u BIOS-u? Naime BIOS je nešto što ne postoji fizički, to je kod, ništa više. Vjerojatno si želio reći da zamijeni bateriju na matičnoj ploči. BIOS se nalazi na čipu koji se nalazi na matičnoj ploči, ali bogami u njega ne idu baterije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
na cici dobre vile
|
više ne javlja grešku. Sad sam stavio na zg1.ntp.carnet.hr pa cu vidjeti hoće li opet zezat.
C2D E4300....................................3200+ Barton Gigabyte P35-S3........................Chaintech 7NJL6 Radeon 1950pro .......................Radeon 9600Pro 2 x 1GB Kingmax ....................2 X 512MB Crucial 320GB Samsung..........................120GB Seagate Seasonic 430W...............................Fortron 350W
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
svakako zamijeni bateriju na ploci, kosta oko 10kn i miran si barem slijedecih godinu dana... ja imam slican problem, kod mene nije do baterije, kod mene ne valja/ju elektroliti na maticnoj -> mrsko mi sve vadit iz kucista i mijenjat ih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
na cici dobre vile
|
C2D E4300....................................3200+ Barton Gigabyte P35-S3........................Chaintech 7NJL6 Radeon 1950pro .......................Radeon 9600Pro 2 x 1GB Kingmax ....................2 X 512MB Crucial 320GB Samsung..........................120GB Seagate Seasonic 430W...............................Fortron 350W
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovisi koji sat... ![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
na cici dobre vile
|
hvala ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|