|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Bok svima... Moj problem je, nagadam, ipak zbog hardwarea ^^ Ovako, jucer sam unatoc svojim ocekivanjima da cu nesto potrgati, uspio sastaviti svoj novi komp. Radi mi sve osim tipkice za gasenje, odnosno komp se ugasi i za 2 sekunde upali, otprilike kao malcice duzi reset. E sad, pretpostavljam da sam krivo spojio tipkice kucista na maticnu, ali zanima me gdje sam jos mogao fulati. I ti konektori kucista su bili malo neobiljezeni, pa sam po zdravoj logici pretpostavio da je na ta dva neobiljezena isto kao i na jednom koji je bio obiljezen (mislim, uzemljenje i to). Bi li stvari funkcionirale da sam krivo okrenuo neki konektor, odnosno hocu li potrgati sto ako ih sad ponovno isprevrcem i ostavim tek kad stanje postane ondakvo kakvo ja zelim? Znam da i nije bas neki problem, ali zanima me. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Iskreno sumnjam da je to problem jer da imaš stalno kontakt sa gumbom na casu onda bi ti se komp upalio pa ugasio za par sec pa upalio pa ugasio... Vjerojatno ti je u biosu podešeno wake on lan ili wake on usb ili nešto od ostalih wake on opcija koje ti onda dižu komp nakon gašenja... Odi u Bios i to si sve pogasi neznam napamet di je više ali mislim da je u power saving settingsima... Ako nije tamo traži po ostalim rubrikama...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
imaš u onoj knjižici od matične(ili bi trebao imati) za šta su koji konektori, pa pogledaj kak si spojio... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|