|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Gknot&Gknotfast
Evo za sve korisnike dotičnih programa izašle su nove verzije: Gknot 0.28.7 http://prdownloads.sourceforge.net/g...p.exe?download Promjene: supports mpa muxing, works on standard accounts on NT based Windows versions (NT, W2k, XP), relies on KernelDeInt rather than Field deinterlace for deinterlacing, auto and smart cropping now produce resolutions divisible by 4, the autosplit has been improved, XviD and DivX pass settings are properly picked up from default to prevent problems when multiple versions of one codec are used at the same time, all the latest tools are included and the installer is smaller. i pripadajuči codec pack 1.6 http://prdownloads.sourceforge.net/g...p.exe?download i Auto Gordian Knot http://forum.doom9.org/showthread.php?s=&threadid=64266 Skinuti verzije 0.5 i update o.7) Isprobao dotičnog AUTO GKNOT-a i mnogu konstatirati da radi i više nego zadovoljavajuče. Sam napravi DVD2AVI project, prođe test kompresije, sam postavi najbolje postavke, cropa sliku, credits napravi u manjem bitrateu... Uglavnom sve ono što u klasičnom Gknotu morate ručno ovdje to ide automatski. Naravno gubi se ono zadnje dotjerivanje filma po "filingu" i iskustvu ali bože moj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
skinuo sam 0.7 jucer. Instalirao, sve radi. U sprezi sa divx 5.1.1. pro -> radi ko ziherica! Moram ga jos testirat s xvidom (ovim novim 1.0-Beta2-051220031) Gknot rulez! Btw, kak vam se ponasa divx 5.1.1.? mislim meni ide duplo brze nego 5.0.5 ,a 5.1 nisam ni probao jer znam da je taj JAKO spor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
5.1.1 je nešto brži od 5.05, a 5.1 sam stavio i probao i kad sam vidio brzinu, prekinuo kodiranje i vratio 5.05. Užasno sporo
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
Citiraj:
Iovako imaš tamo one slajdere pa možeš odrediti što želiš-kvalitetu ili brzinu kodiranja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CurSedPala
Datum registracije: Jan 2004
|
!
![]() |
#9 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
KAd stavis 5.11 codec u slow mode (kvaliteta) iako nisam imao vremena ispitat, kolko kvalitete jer kodira sa 5 frames/second:-)) Na standard ide dosta brzo to je istina.. TOR, kakav je to AUTO Knot, to mi zvuci zanimljivo.... Mozes li mu zadat i velicinu file-a da ne moras kalkulirat, i moze li zvuk u ogg? Di se to skine na istim linkovima koje si stavio gore?
__________________ |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Kak je lijepo kad se neko brine o korisnicima foruma,a?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
...samo ne kužim zakaj jebete Tora,a čovjek vam je htjel pomoći...
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
Ja za sad jedino ne kuzim tebe, sto je pjesnik htio reci.. ![]() Citiraj:
Inace downloadao sam sve pa cemo vidjet kaj se da s tim automatiziranim knotom, ak asm nemre odredit velicinu CD-a , bez kalkulacije onda bum malo ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Junior Member
|
NIsam jos stigno instalirat, al vec vidim da bi to mogel postat glavni alat, samo ne kuzim zakej svi bjeze od ogga, ne moze se codec nekak rucno instalirat na sistemskom nivou pa povuc? To bi dosta pomoglo jer ogg na 64kbps svira ko lud, automatski stedi prostor za video. Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
|
Baš sam gledao malo po AGK, BeSweet je zadužen za kompresiju u MP3 pomoču LAME codeca. A pošto inače BeSweet barata s ogg formatom, probaj mu izbrisati lame.dll i ubaciti ogg. Možda upali. A to što kažeš ogg je super za mjuzu ali nisam nikad probao s filmovima. Budem baš probao jednom s običnim Knotom, s njim to možeš jer iovako ti dozvoiljava da na kraju ručno demuxaš video i audio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|