|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
logitech g15
e ovako me zanima kako da namjestim na lcd-u da imam sve podatke o temperaturama i tako to.nikako da skontam.i npr imam xfire i sa dobijem poruku i pokaze mi na lcd i kako da ja pisem i da mi to sve izbaciva na lcd ne da stisnem kombinacju tipki i da ond izbaci ono pa da pisem ako se to moze uopce?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
instaliras ga,odes na datoteku/postavke/LCD i sve si narediš kako da ti zgleda... ![]() svaki put kad se pokrene everest,logi odmah ukljucuje prikaz temperatura na lcdu odnosno onoga što si poželio gledati ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
može se,nisam osobno probao al znam da je legin buraz imao to...sad neznam kod koje pucačine,al se moze namjestiti sigurno.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
imas ovdje forum bas o tome pa malo prosurfaj mozda nadjes nesta kvalitetno.... http://www.g15mods.com/forum/viewfor...fe781c5a475da9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
trazio sam po tom forumu ali nisam naso nista. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ne znam...Ali znam da sam vidio negdje da je liku na tom LCD-u pisalo koliko metaka i sve to...I to bas na COD2...Ali,ne sjecam se gdje je to bilo,davno sma to vidio.. Pa ne znam,ja mislim da je to neki mali dodatak za COD2...probaj naci na raznim forumima koji sadrzavaju takve dodatke... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|