|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Bookmarks {Firefox}
Ne znam je li moguce rijesiti moj problem, ali da pokusamo. Ugl. prije mjesec ili dva, bookmarksi su mi jednostavno nestali. Ja te bookmarkse nisam vracao, jer nisam znao kako. Sad bih molio nekoga da mi kaze kako cu vratiti te bookmarkse, ako je to moguce. I molio bih nekoga da mi kaze je li moguce da "blokiram" to gubljenje bookmarksa. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Spremaš ih svakih 2 tjedna i ako opet odu vratiš ih.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
na Visti je to u: C:\Users\bobe01\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\czr5ztz0.default kod xp-a sam zaboravio, al nesto je slicno, znaci ides na "organize bookmarks", pa "File>import", i importiras bookmarke iz foldera bookmarkbackups koji se nalazi u "czr5ztz0.default", one sa najnovijim datumom mportas, kod mene se automatski spremaju pa bi trebali i kod tebe edit: Buljo me prestigo ![]()
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bookmarksi se znaju ponekad izgubiti iz još neutvrđenog razloga pa ih je potrebno ručno vratiti. Nekad se jednostavno više neće po defaultu pokrenuti stari profil nego se otvori čisti novi profil koji možete izbrisati iz profile managera. Otvori Mozilla Firefox shortcut properties i na kraju targeta dodaj "-p" tako da bi na kraju putanja trebala ovako izgledati: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p Klikni OK, pokreni Firefox i pogledaj kako se koji profil zove. Otvori prvo jedan, a zatim i drugi te obriši onaj za koji si siguran da je novi. Stari u kojem su bookmarksi, ekstenzije i ostalo ćeš naravno ostaviti. Nakon svega obriši switch "-p". Zna se dogoditi i da nestane postojeći profil pa ćeš u profile manageru vidjeti samo taj novi profil. U tom slučaju otvori neki file explorer (Windows Explorer, Total Commander,...) i odi u folder C:\Documents and Settings\XXXX\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default XXXX predstavlja tvoje korisničko ime, a xxxxxxxx je neki bezveze generirani skup slova i brojeva. Tu bi trebala biti datoteka bookmarks.html koju samo importiraš u bookmark manager. Ako nema bookmarks.html, pogledaj je li ima bookmarks.bak, promijeni joj nastavak u html i napravi import. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|