|
![]() |
#1 |
me too isto
Datum registracije: Jan 2005
|
zyxel wlan + win millennium
ova kanta od zyxela radi ok na xp pro ali na millennium neman pojma kako treba postavit dajte ako boga znate pomozite usb adapter je edimax u ralink wireless utility na millennium kad iden kliknit na ime moje oznaka connect se makne je li na ovu skovacu od millenniuma uopce moguce stavit wlan ![]()
FJAKA = psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo. Dok u Indiji i drugdje fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji ona je jednostavno Bozji dar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
millenium ![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
me too isto
|
tako mi mlijeka u prahu znaci li to da kidam s millenniuma na xp ili se moze i na njega namistit ![]()
FJAKA = psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo. Dok u Indiji i drugdje fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji ona je jednostavno Bozji dar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako mozes bjezi s milleniuma, namucio sam se dosta prije s njim.
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Koliko se sjećam, Me nema Windows Zero Configuration (WZC) pa moraš koristiti software od WiFi adaptera. Pogledaj na netu dali imaš zadnju verziju i konfiguriraj ga da se automatski spaja na tvoj router. Za početak postavi router i ralink wireless utility da se konektiraju bez zaštite (wep/wpa, . . .). Tek kad tako "stvar" proradi (uključujući par reseta računala) onda pređi na postavljanje zaštite. Pogledaj Sticky Sve o Adsl - u, tu manje više sve piše jedino kod tebe "slikovnica" izgleda malo drugačije ali su parametri isti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
me too isto
|
nece u wlan nikako. uvik neki novi problem. ubacija san lan karticu i na kabel sve funkcionira ok
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|