|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
posao sistem administratora?
nudi mi se posao administratora u jednom dijelu firme. to je sve u zacetku tako da i neznam sta me ceka. radilo bi se u Java WebSphere i Oracle bazi. program je razvila tvrtka combis(kakva su vasa iskustva s njima?) i zanima me ako neko vec radi taj posao kolika je vasa placa. ode mi se nudi od 4500-5000kn?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle s obzirom da ti je to prosječna početna plaća dipl. ing. mislim da se tu nemaš što vrdati, može samo rasti, a ako nebude rasla zadovoljavajuće iskoristiš to da nakupiš iskustva, znanja i certifikata i onda odeš nekom drugom radit... IMHO
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Na tvom mjestu ja bi... I rekosmo ti - iskoristi priliku da ti s vremena na vrijeme firma plati doatnu izobrazbu i da pobereš iskustvo i papirčeke, ako nebudu bili novčeki dobri prebaciš se negdje drugdje kad nakupiš dovoljno toga... ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja se stvarno nadam da ti znas to sto ces trebati raditi... Ekonomska i skladiste nemaju neke poveznice sa administriranjem sistema. Poanata je da pazis u sto se upustas da ti se ne odbije o glavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
a kaj imaš za izgubiti? možeš raditi i dalje u skladist..nije veca nekaj placa ali hebi ga iskustvo je tu i znanje koje ces dobiti ako ne certifikatima dobit ces ga radom. ja sam puno poslova prihvatio i bez novaca ali sam znao da ce mi donesti znanja koje cu kasnije moci iskorisiti da mi se digne placa i da napredujem dalje u nekoj hierarhiji ![]() na poslu ostaješ ako ti postoji mogućnost za: a) povećanje plače b) dobivanjem određenog znanja ako se ti uvjeti ne ispunjavaju onda je vrijeme da se ode...a mislim da u skladištu baš i ne možeš puno toga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Ako se ti zadovoljavas sa 4500kn/mj i inertan si po pitanju napretka onda ok (uz to da imaj na umu da se čahuriš a godine idu...) ako te pak 4,5k kn ne zadovoljava i ne vidiš se tu cemu se uopce pitaš?? i da nekad je i 300kn manje dugoročno gledano bolje nego kratkoročno (ili ti doživotno) 300kn više |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
a jeste pesimisti svaka vam čast ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Upravo tako, Hamdija dobro kaze, nakupi iskustva i rutine, certifikate sto Yedwy kaze i onda imas prostora za bijeg iz Dalamacije na sjeverozapad ![]() U skladistu jedino mozes steci iskustvo u ispijanju rakije i gajbi piva s vremenom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Posao sistem administratora moze ti se pretvoriti u nocnu moru ako nemas dovoljno znanja za rad sa doticnim aplikacijama. S druge strane, takav posao moze biti "mila majka" ako znas tocno sta radis i na pocetku si namjestis sve kako ti odgovara i da radi savrseno i bez greske - nakon toga si prakticki slobodan a na poslu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|