|
![]() |
#1 |
0/0
Datum registracije: Dec 2004
|
hladjenje bartona
u kompu imam bartona 2500+ s coolerom koji se vrti na 4500 okretaja pa me ta buka jako smeta trebam neki sto jeftiniji i sto tisi cooler, a da se proc ne pregrijava dali pasu ovi cooleri sto su za socket 754, 939, am2 na socket A? razmisljao sam o glacialtech igloo 7220, 50kn, 2100 okretaja mislim dali je netko imao iskustva s ovim coolerom i kakva preporucujete nesto drugo? negdje do 60kn(komp nije namjenjen za nikakvo igranje niti overclock, treba da samo radi sto je tise moguce) hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Preporučam nešto drugo. Xilence Red Wing ili GT Silent Blade (?) 92mm vent. Xilence sam ja uzeo za tu primjenu ali ljudi kažu da je GT bolji pa da sad idem radit isto uzeo bih GT. Skini cooler koji sad imaš i makni ventilator. Heatsink je namijenjen za 80mm vent pa ćeš se morat malo potrudit da ovog od 92mm ugradiš. Zacrtaj si na ventilatoru gdje bi trebalo probušit rupe da možeš zašarafit u heatsink (jer rupe za šarafljenje od 92mm će bit izvan heatsinka). Bušilicu u ruke, zatim nađi odgovarajuće šarafe, imat ćeš tih hladnjak koji će hladit isto (a možda i bolje) ko i sadašnji, i koji će bit ružan ko pas. Dio zraka će puhat pored heatsinka naravno jer je ovaj veći ali ako dobro centriraš po mojem mišljenju zanemarivo malo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ili može napraviti adapter kao što su oni za 60 na 80mm ili 80 na 120mm... Npr od veće pet flaše... Isto je ružno rješenje ali radi i niš ne puše sa strane... ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja imam bazu od starog Jet-a adapter te 120 gore....ako ide bez adaptera..paše 80 vent... I tiho je sad kako je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
0/0
Datum registracije: Dec 2004
|
a gdje imaju za kupiti ti Xilence i ostali ventilatori? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |