|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Pomagajte molim vas :)
#2 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
nisu windowsi IMO. u pravilu , kad ti se pojavi takav ekran sa page fault... to ti je do hardwarea. problem je u grafickoj , ramima , maticnoj a zadnja opcija bi bila hard disk. isto tak , neki novo instlairani uredaj moze izazvat takav BSOD. dakle , otvori kuciste, propusi sve koponente , ono kaj si eventualno stavio makni . da se ne misli da pricam napamet , imo sam dvaput takvih ozbiljnijih problema. jednom je graficka bila u pitanju , drugi put rami akd sam uzo 3*256 rama od 3 razlicita proizvodaca, dvije razlicite frekfencije , svi na razlicitim latency time-u. pa ti to upari ![]() osobno , reisntall windowsa mi je zadnja opcija.nekak mi je to za noobove koji za svako sranje reisntaliraju windowse..pa u tom i je draz da se natjecem malo , dal cu rijesit problem il ne. + velim , osim ak nisi nesto zesce prcko po ređistriju , to ti pajdo moj na kraju krajeva , trajno i nebu pomoglo. Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 21.07.2007. u 23:07. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Za početak reinstall win. To je meni znalo često riješiti probleme. Možda ti se kolju neki driveri |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ajme meni naslova... |
![]() |
|
|
Oglas
|