|
![]() |
#1 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
MX1000, koje nozice?
Evo zadnjih dana gledam miseve nozice i nekako mi se cini da samo sto nisu u ravnini s onim okvirom oko tih nozica. Sada se pitam koje nozice da uzmem. Vidio sam u linksa, http://links.hr/index.php?option=kat...9febac211bb230 Ako netko zna sta bi od ovoga valjalo ili ima preporuku iz neke druge trgovine nek preporuci. Podloga mi je od tkanine i sluzi me vec 5 godina i nije jos izlizana. Naravno ne bi da moram za mjesec dva kupovati novu podlogu jel su je nove nozice "pojele". ![]() Thx.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ja sam narucio one logitechove i malo su premale............ali dobro sluze ...... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
pa da tako ti je najbolje........ ali mislim da su ti jedne od ovih vece tj. skoro pa indenticne kao na mx1000 Mouse skates, EVRGLIDE, UltraSlick mouse feet ili ovaj Padsurfer ICEMAT (mislim da je taj) Ja sam morao mjenjati te nožice jer mi se jedna izgubila koja je bila gore |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
uzmi ove padsurfer icemat i izrezi kako ti paše, ja sam uzeo logitech steelpad nogice i 2x su manje nego na mx100 i jedva sam nekako stavio... takodjer sam jednu izgubio... btw u linksu pitam jel imaju kakve vece i kazu da nemaju, da sam znao uzeo bi odma ove za rezuckanje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|