|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() imam usb bt siw neki model (ne znam koji jer uz njega nisam dobio nista) i zelim koristiti njegov software ali mi vista to ne dopusta kako da to zaobidjem???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Očito onda nema drivera za Vistu nego samo za XP. Ako si u mogućnosti, probaj instalirati na XP i javi kako izgleda softver, Widcomm i BlueSoleil se stalno updateaju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
mozda nisam dobro precizirao problem. mene muci to sto zelim koristiti software koji sam dobio uz taj bt a ne software windowsa. to me muci i kod viste i kod xp sp2. procitao sam negdje da se to moze zaobici i da mogu koristiti samo bt-ov software (bez win) ali se ne sjecam gdje. u prvoj verziji xp-a sve radi normalno ali ako instaliram sp2 windowsi mi to blokiraju uz objasnjenje "Bluetooth device not found" dok mi u windows software radi valjda sam sada nesto pojasnio molim pomoc jer mi je ovo jako vazno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Iako baš i ne razumijem, probaj naći novu verziju toga što već želiš koristiti i probaj sa tim, a ako već imaš novu verziju probaj po opcijama toga što god koristiš vidjeti po nekim compatibilty opcijama, itd... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|