|
![]() |
#1 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Prefetch
:confused: C:\WINDOWS\Prefetch - svako malo mi se neki exe file iz dotičnog foldera pokuša išuljati na net, pa me zanima čemu služi dotični folder u windowsima ? ![]()
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Prefetching data is the process whereby data that is expected to be requested is read ahead into the cache. Prefetching boot files and applications decreases the time needed to start Windows XP and start applications." daklem to ubrzava startanje programa i windowsa i tamo ne bi smio biti nikakav exe file. provjeri sistem sa ad-aware i antivirusnim programom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A čuj to ti je nešto od programa što imaš instaliran. Neki soft za tipkovnicu, miša ili tak nešto što ti diže vezu. Provjeri pod startup što ti se diže s win, pa od tamo vidi koji ti se sve soft upali s windozama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
.. odi na www.tweakxp.com .. i tam imaš nekakav tweak koji ti kolko sam ja razmel isprazni taj folder od svih nepotrebnih stvari koje sami windowsi netrebaju .... pa ak očeš probaj s tim ...
![]() |
#6 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Aj, pošalji mi mailom. Ja nikako da ga pokupim jer imam patch, pa bar da se poigram njime.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|