|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
![]() ![]() Pojavio se model koji me iznenadio izgledom ali i konacno po volji hladjenjem. Preciznije IB-370U ili jos preciznije PDF. Cijena je doslovno uvredljiva za nesto ovako dobro upakirano. Ima li ovo kuciste vec nekog novog vlasnika? Ili barem impresije iz prve ruke? Prvenstveno pitam za buku i efikasnost venta? (zasto bas 70?) Nista pametno tipa nekog testa nisam pronasao. Zar je toliko nov? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Izgleda kao da bi dobro hladilio, no mislim da možeš očekivati buku. Ne previše no ipak... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
|
svaki icy box koji sam vidio je odisao kvalitetom tako da ni ovaj sigurno nije puno losiji...
![]() |
#4 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
|
to je ![]()
![]() |
#6 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja imam stariji ICY BOX, stvarno odlična stvar. Najviše mi se svidjelo to da uz njega dobiješ sata priključak koji ide od sata kontrolera na stražnji dio PC-a, tako da praktički kad ga doma koristiš radi kao normalan sata disk..a vani je, iskopčaš ga..odneseš do frenda, spojiš na usb. Starno super stvarčica..lijepa izrada, prozračno..jedino mozda fali jedan mali vent. koji ne bi bio na odmet..no i ovo je jako dobro..preporučam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|