Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.07.2007., 12:42   #1
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Samsung 959NF - rikavela?

Pozdrav.

Slika Samsunga 959NF je počela povremeno oscilirati u površini slike, tj. slika se smanji, pa poveća. U jednom se trenutku smanjila na čak nekih 60% od pune površine.

Jesu li to simptomi crkavanja?

EDIT: evo upravo sam ušao u sobu, slike na ekranu nije bilo (crno), a led lampa je blinkala brzo (brže nego kad je u stand-byu), ali se slika vratila u normalu

Zadnje izmijenjeno od: frANZi. 18.07.2007. u 17:22.
frANZi je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2007., 17:21   #2
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Tužnog srca javljam svim članovima ovog foruma da je 18.7.2007. mog brata u 4. godini života nakon kratke i iznenadne bolesti napustio Samsung 959NF.

Naime, promatrali smo ga jedno 10 sekundi kako slika oscilira, onda sam ga ja malo udario sa strane, nešto je puklo i slika se jako smanjila, pa se vratila u normalno stanje i onda nakon 10ak sekundi je počelo rokati kao na bojnom polju, usljed čega sam ja pobjegao iz sobe. Nakon toga se slika ugasila i zasmrdilo je. Dima nije bilo.

Može li se pretpostaviti što je riknulo?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.07.2007., 11:39   #3
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
***ote potrgo sam se kad sam ovo procito, kak si zbriso iz sobe...da si igro cod sigurno nebi pobjego

naime, imam isti taj monitor, kojeg sam prije 2 tjedna dobio na poklon, i nebi ga mjenjo za suho zlato, bolji od bilo kakvog lcd-a

EDIT: sad nisam doma pa nemogu probat kak se vidi al kad dodem doma javim ti, na poslu sam i visim na lapu

Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 19.07.2007. u 11:55.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 19.07.2007., 11:52   #4
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Ma taj monitor otpočetka nije bio u redu, meni se čini. Naime, ja imam 755dfx, i kad sam uzeo burazov 959nf, oči su me počele nakon kratkog vremena boljeti. Također, prepreviše je izražena nijansa žute. Ono što bi trebalo biti crno je crno-tamnožuto. Primjerice, na ovoj stranici dnevnikulturni.info nije crno-bijelo, nego se nazire nijansa žute.
Staro 19.07.2007., 11:55   #5
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
meni se slicna stvar dogada sa mojim aoc, ali fala bogu samo na rezi od 1024x768. monitor nekad radi oke, pa onda kad se zagrije ko da nesto mu ne pase, jednostavno se slika sama na 60Hz prebaci, makar pise i u win i u meniju monitora da je na 85... probao mijenjat refresh rate na 1280x1024, onda se cuje relej paljenja/gasenja, dok na 1024x768 toga nema...
inace sve normalno radi
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno