|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Nedavno mi se przilica pocela ponasati cudno, neka lg stara 4godine, problem je u ovome ,normalno cita cdove ali kada ubacim prazan cd izbacuje mi poruku E:\is not accesible. Incorrect function Te se naziv przilice u my computer promijeni iz CD-RW drive u CD drive, kad izbacim cd vrati se naziv cd-rw... Nero mi pod recorder izbaci samo "Image recorder" przilici ni traga ni glasa... E sad pokusao sam reinstalat ide channele i ne pomaze upgrejdao sam chipset od maticne i ne pomaze posudio sam od prijatelja novu lg przilicu i opet isti error probao sam reinstallat drivere od przilice ne pomaze Nebi volio sad reinstallat windowse posto nemam previse vremena, pa ako netko zna rjesenje bio bih zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
tak ti je moja teac... ubacim unutra prazan to mi izbaci, a normalno prži na njega. nemoj se brinut nije to greška, barem ces znat da je prazan po toj "greški" no na MSI mogu browsat normalno razan cd, otvori ga al ne pokazuje niš
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() No nema veze kupio sam sata dvd przilicu koja hvala bogu radi tako da sam zaobisao problem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
oko 5 mjeseci su stari windowsi i vjerovatno je do njih, al sta ces bilo je vec i vrijeme da predjem na dvd przilicu... jedan offtopic- imam sada 2cd przilice jedna stara oko 4 godine jedna oko 2 (normalno rade) te jedan dvd rom star isto oko 3 godine (normalno radi) pa me zanima, postoji li kakva udruga u osijeku ili slicno kojoj bi poklonio te uredjaje da ih daju onima kojima su potrebni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Imas pod forumu trznica, pcekspert donatori, tamo ce nekome dobro doci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|