|
![]() |
#1 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Policija uhitila dvoje Kaštelana jer su skinuli filmove i program
Malo prije pročitao vijest ... http://www.24sata.hr/crna-kronika-ne...program-256492 Činjenica da nema ACTA-e niej bitna. Zakoni i dalje postoje od prije. Samo se nisu implementirali donedavno. |
![]() |
![]() |
#2 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Oštro...pitanje koje ce cifre traziti...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
ovo treba nekoga ubit :S i da sad će mi se svi javit ali to je ilegalno zašto je on to skidao i pravio se pametan..evo neka se javi jedna osoba od svih ljudi na ovome forumu da sve što ima na računalu je licencirano i udredno plaćeno.... u svim glupostima u kojima se ova usrana država nalazi još mi samo treba ovo :S katastrofa nadam se da je ovo nečija neslana šača jel ovo više nije za izdržati u ovoj državi :S dakle pošto se bavim fotkanjem trebam dati oko 30 tisuća kuna ( ako ne i više...) na photoshop premier cs5 light room...trebam kupit original windows a gdje su ostali programčići..ma daj oni nisu normalni možćda bi i ljudi kupovali programe da su im cijene normalne i korigirane za normalne ljude da si to mogu priuštiti....nakraju bi me software trebao izaći više nego auto koji kupim :S |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|