|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Samsung P120 (SP2504C)
Jeli netko kupio u zadnje vrijeme ovaj HDD? (Radi se dakle o samsungovom SATA II 250GB modelu) Naime ja sam ga kupio u petak u linksu (jer sam po review-ima citao da je najtisi HDD i da se ne grije jako), stavio u komp kad ono HDD glasniji od mog Hitachija 160GB, a nakon par minuta je na dodir jako vruć (sve komponente drzim izvan kucista)... ne kuzim, dali me zadesio takav model ili o cemu se radi?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Dudek s foruma je cini mi se uzeo tog, pa mu je krepo nedugo nakon kupnje. Ne mora nista znacit doduse. Ja imam jednog od 120GB (120IJ) koji radi odlicno, tiho i hladno ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
zvuk je onako jednolican i vrlo slican zvuku propuha ventilatora... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
da se ne ponavljam http://forum.links.hr/viewtopic.php?t=11638
![]() |
#5 |
Premium
|
evo naprtavio sam ali meni je smanjenje AAM-a prije kod hitacija, a i sad kod samsunga smanjila samo buku seek-a. Meni je problem u tome sto je ovaj HDD u idle-u glasan... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|