|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Smanjenje ADSL brzine
Bok ljudi! Evo nov sam na forumu i imam jedno pitanje: -moze li se smanjiti brzina adsl-a (uploada) -sad kad je T-com povecao brzinu uploada mb-i mi idu jedanput brze daj pomagajte jer ne zelim i ovaj mjesec prekoraciti 5 giga (ne skidam bas previse ali igram cod2 i upload mi je skoro isti ko i download ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Netlimiter 2 Pro |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
sta ti to treba |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš 2 kompa na jednom ti je stara i surfa, a na drugom ti igraš neš prek neta i da ti ping ne divlja staviš staroj neku brzinu da slobodno surfa i ne smeta a ti se igraš. ![]()
![]() |
#10 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
nece... ja na jednom kompu igram UT2k4, a buraz na drugom WC3 i sve šljaka bez divljanja sa Netlimiterom... isto tako, buraz nes skida kod sebe, ja nemoram cekat da on skine da bi ja mogo nes nego lijepo zajedno skidamo po pola... kad je Kasda smeće morao sam se nekako snaci...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|