|
![]() |
#1 |
relaksirani lemur...
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Isčupao sam agp port iz jedne svoje ploče socketA, koju smatram najboljom koju sam imao. onak je nakoso, jedna strana, tam gdje se zakvači kartica s onom nožicom, je malo dignuta, i nema signala na monitoru. to sam napravio juče navečer, jer sam bio nervozan dok sam slagao komp... ploča je radila super do tada. kaj sad da radim? jel ima spasa. Izvadio sam ploču i gurao taj AGP ko manijak ali i dalje je na hero... ne kužim kak se dao tak lako izvuć a neda se natrag. pop... ću. Jel ima ovdje spasa kad se to desi ili je ta ploča prdekana? molim pomozite, baš sam jadan. Sad sam tu mašinu presložio na neku jad i bjeda socketA ploču, koja je tolko jadna da ju nemogu gledat. za tu mi nebi bilo žal ni da iščupam agp s klještima namjerno. neka jadna soltekica. Jel ima spasa za moju epoksaču? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Vjerojatno ima ali ako nisi vičan lemilici bi moglo bit nezgodno (čitaj skupo) jer moraš odnjeti nekome drugi AGP port (pretpostavimo dakle neku skurenu ploču da ga s nje odlemi) i platit mu da ti to sredi... A k tome pitanje je dal u svojoj "nervozi" nisi još nešto strgao pa da na kraju opet ništa nebu od toga, iako vjerojatno nisi, najvjerojatnije si "izvukao" kontakte kroz utičnicu a popustila je ona plastika koja socket drži...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
relaksirani lemur...
|
to to, jedan pipak koj viri dolje ispod ploče, a služi da drži agp na matičnoj se izvukao na pola. sa pritiskanjem neću ništa postić? recimo kad bi uspio dobit port u položaj u kojem je bio? je..te već sam pritiskao, ali bojim se da pukne matična. imam jednu skurenu ploču sa agp-om, al stvarno neznam nikog u karlovcu, koji bi i kad bi to znao imao živaca s tim se zahebavat... kaj misliš onda, sa pritiskanjem neću ništa postić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
No, no, za trgovinu postoji pripadajući podforum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
relaksirani lemur...
|
ma užas jedan, na toj ploči je stajala 9800pro. ma stvar je u tome kaj je to stvarno odlična ploča... i ja bi ju spasio rado... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
pitanje jesi li samo iz pcb-a iscupo pinove ili i iz plastike... ak je iz plastike tesko da ces to uopce moc vratit na mjesto a ak je sa pcb-a onda mozes vratit lemilicom, ali i to prilicno tesko jer ima puuuno pinova
![]() |
#8 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
E da i ako ti uspije vratiti stvar preporučio bi ti da ne šrediš na superljepilu ako me kužiš...
![]() |
![]() |
#9 |
relaksirani lemur...
|
yedwy, i ostala ekipo, hvala na pomoći! Pa dakle... ovo se ne dešava često. Ovako, stavio sam ploču na tepih i gurao ko slon, tak da sam mislio da će puknut ploča. Nakon kaj sam se ispreznojio od fizičkog napora, idem ju isprobat, i - RADI!!! ja to još uvjek nemogu vjerovat. fak! Evo nadam se da će ovo moje iskustvo pomoć nekom ak isčupa kakav port. tenks svima na pomoći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|