|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
printer jeftin sa mogućnošću printanja na cd/dvd
naslov sve govori, preporučite mi jeftin printer, koji MORA imati mogućnost printanja na printable DVD/CD medije. ostalo je sve nebitno. i naravno da je color ![]() tnx što jeftiniji to bolji, te da postoje zamjenske tinte za njega... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Pixma 4300 - 750kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Nema ni teoretke šanse da si nađeš nešto jeftinije od toga. Jedino možda neki polovni, ali prije ćeš naći grob od Julija Cezara nego naći polovni printer koji valja. (Uzmi u obzir od je Julije Cezar spaljen, tako da nema grob). Jeftinija varianta jesu naljepnice. (Što nikako nebi preporučio, ali ako ti je 700-750 kn puna za dati...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Naljepnice su jeftina ali i opasna varijanta - nakon nekog vremena dovode do degradacije kemijskog sloja na medijima. Osim toga, nisu baš previše lijepe, a i nisu puno jeftinije na veću količinu. Od printera, jedina jeftinija mogućnost ti je Epson Photo R265 koji dođe 650 kn, koristi 6 boja (tzv. pravi "photo" printer, za razliku od Pixme 4300 koja je polu-photo printer jer nema light cyan i light magentu), sporiji je i bučniji od Canona. Ne znam kakva je situacija sa zamjenskima, izvidi si to pa odluči. Jeftinije od ovoga nema (novo), nitko ti u najnižem razredu ne nudi CD/DVD ispis.
![]() |
#7 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pa cuj...znam da lightscribe nije nesto posebno ali ok je..poveci broj novih prža ima lightscribe u tehnologiju jedini problem su mediji koju su skuplji ![]() mislim da je cca 7kn lightscribe dvd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Pa, recimo Pixma 3300 - u odnosu na 4300 raztlikuje se po tome što nema photo crnu, već samo pigment crnu (znači 4 tinte umjesto 5) i nema CD/DVD ispisa. Cijena nešto ispod 500kn. Inače najjeftiniji Canon ti je oko 300kn, ali ne isplati se uzeti jer ćeš razliku nadoknaditi već kod prve kupnje tinti.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
kakvo je stanje sa zamjenskim tintama za Pixma MP160 ? Zanima me npr. jel se isto vise isplati uzeti skuplji model recimo MP180 ili je vise manje svejedno? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sjećam se da su Pixme 1300 imale neke jeftinjake od zamjenskih tinti po 15kn za boju. Tih Pixmi je bilo dosta po Pevecu, a tinti u Kvarku i Eurotradeu.
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]() |
#14 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Pazite postoji nekoliko izvedbi istog sistema. Najbolja je opcija sa spuštenim poklopcem. Naravno i najskuplja |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|