|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Problemi sa Gigabyte 7600 GS
Ovako imam ovu karticu ,tijekom rada u windowsima sve normalno funkcionira ali nakon sto izadjem iz nekakve igrice tipa Far Cry..pocnu mi se pokazivati fleke po monitoru tipa dead pixeli..zelene,ljubicaste boje itd...sad me zanima dal je to do monitora ili je moguce da jos imam starog katodnjaka da me monitor za***ava..ako je netko upoznat sa problemom bio bih zahvalan...imam nove drivere,tak da stvarno ne kuzim u cem je problem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Krivi podforum, ovo spada pod NEVIDIJA. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne, ovo spada pod ''Hardverski problemi''... @Tomo666 - čini da sa grafa baca artefakte.... Kakve su te temperature grafičke? Jel grafa pasivno hlađena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
A fulao sam,moj bed..nego kartica je pasivno hlađena.,al imam jos 2 hladnjaka unutra..iskreno temp. ne znam al probat cu skinut neki vrag da je saznam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Možeš skinit everest pa s njim pogledat temperaturu http://www.lavalys.com/products/down...?ps=UE&lang=en |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako je to ona pasivnjača 99% je da se pregrijava, neko je imao nedavno sličan problem pa je rješio sa montiranjem venta (IIRC 80mm silentbladea) na grafu preko pasiva, naravno malo ga utišaš na 5 ili 7V recimo i uživaj... Da bi grafu kao 7600GS imao kao pasivnu u kompu moraš imati ili nešto iz susjedstva da je propuhuje (neki 120mm na CPU ili sl) ili još bolje propuh u casu tipa gore nasadit par 120mm na 5 ili 7V i otvoriti lim ili čak dva lima ispod grafe iza da se više zraka prenese preko nje... To ti čak piše na uputama koji dolaze uz pasivne Zalmane i sl coolere za grafe...
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tomo, pročitaj pravila i stavi konfu... Za Far Cry postoji nekoliko patcheva, najnoviji je 1.40, probaj ga instalirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Its ok
Rijesio problem,probusio rupu na stranici kucista stavio 15cm vent, i jos dvije 8 na prednju stranu kompa...smanjio sam temp za 40 stupnjeva,popizdio sam malo pa sam otisao u ekstreme,fala ekipa! pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Kao što sam rekao... Ekstremno možda ali ako je 40C to je fakat dobar mod... Samo daj mi reci di si našao 150mm ventilator?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
e sada nemos vjerovati,kupim novi monitor Samsung 206 BW,stvarno lijep monitor i nacitao se na forumima o njemu i nahvalili ga i danas uplaim CoD2 i za vrijeme igre pocele se javljat slicne ali ne iste smetnje kao i na starom monitoru,i izadjem van u windowse i opet oni artefakti..ali sada je monitor spojen na DVI,spojio ga na analog i zasad nish...sad me zanima jel me to grafulja za***ava ili ne kuzim u cem je problem,temp je oko 52 stupnja...kada silujem igru! A sto se tice 15cm vent. to sam maznuo frendu a on kaze da je kupio u linksu,makar ih ja tamo nisam vidio...eto ako netko zna u cem je oopet problem,jer ja stvarno vise ne znam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|