|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
IP change na poslu
U firmi imam najveću brzinu i Flat. adsl je kod T-Coma. i sada kad elim skidati preko rapidshare-a ne mogu jer moram čekati dok prođe onih sat i nešto... a to mi se neda naravno... ima dosta za poskidati toga. ( Sve legalno naravno ) Paljenje i gašenje rutera ne dolazi u obzir nikako niti bi to pomoglo koliko čujem. pa dali netko zna neku soluciju. neki program možda.. ja nisam ništa pametno našao nikako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
uzeti onaj account na rapidshareu? pa skidaš do mile volje. ![]() pošto ne placas flat, onda barem za account nije puno odvojit tih par € ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Idalje ništa pametno nisam našao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
restart rutera bi ti pomogao najvjerojatnije jer bi se odspojio sa neta i ponovno spojio, i samim time dobio novu ip adresu...jedino ako nemate zakupljeni stalni vod...pa, kao sto je rekao dr tom, kupi account i skidaj...mislim daje nekih 6€ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ima ti forum koji daje RapidShare Premium acc (nadam se da neće obrisat link sorry) Klik ako ti se neda plaćat acc. Probaj i HideIP ili RapidLeecher ili (leacher nisam siguran tako nekako ide) pa s njima mjenjaj odnosno čupaj fileove sa Rapida! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|