|
![]() |
#1 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
![]() E ovako, kada radim za pc-om sve je u redi, ali kad hocu nesta sprziti ili kada nesta selektiram npr. 50 Gb filmova (kada je pod najvecim opterecenjem) pc mi se optereti i steka ko lud! Tj. kada se poveca opterecenje max 100-99% (przenjei kada zavrsi) opterecenj ne pada na dole (do normalnih 2-0%)! Je... sta bi to moglo biti? ![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Mislim da ti proradi swap file, kako nece ako oznacis 50 GB.-)) Mozda bi ti bobro doslo jos 256MB ram-a
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Stane
|
Ma isti k... oznacim 7-10 filmova i opet nece! Ali sada mi izbacio pogresku (pogledaj dole i ugasi mi Windows Explorer)! Poluditi Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
![]() |
#4 |
Stane
|
sta nitko bas nema pojam o tome ili...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
meni se dogodilo tak nešto . Probao sam označit 6 (oko 35 GB) . Dogodil mi se taj error .Pokušam ponovo i opet taj error .Tak par puta, al kad sam restartal bilo je sve ok . Probaj nač neku zakrpu na windowsupdate.
![]() |
#6 |
Stane
|
pa meni se tak stalno ponavlja, kada se optereti, opterecenje se spusta dole! DA li bi se taj problem mogao rijesiti sa sp1? Stvarno sam ostao bez ideje!:confused:
![]() |
#7 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Šta još nemaš SP1:confused:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stane
|
Evo na vas nagovor idem isprobati! Ali sve je to do negdje prije radili bez sp1! Tko zna sta ga kolje ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
RAM...definitivno. i ja sam to doživio.ali kad sam nutra puknul 2 Gb RAM-a štekanje ode u ropotarnicu povijesti...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|