|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Šta da poboljšam
Moja matična ploča je gigabyte ga-k8nf9,nf4/ddr/aud/glan/usb2/fw/sataraid/dps procesor mi amd athlon 64 3000+,socket 939,iman 1 gb rama te grafičku ax600xt-td 128 m Budući da se grafička pokvarila nju moran prominit,uzea bi neku maksimalno do 1500kn,al neznan oću moć pokretat nove igre ako prominin samo grafičku,triban li šta još prominit i koju grafičku da uzmen? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
1) Ne boldaj cjeli tekst nego samo ako nešto oćeš istaknuti jer se se slabo čita... 2) Moći ćeš pokretati sa tim CPUom većinu stvar koje će tek doći a kamoli ne on koje su sad na tržištu, ako ništa drugo uvjek možeš klokati... 3) Za 1500kn možeš nabaviti GF7950GT ili još bolje Ati x1950xt i svaku DX9 igru ćeš vozit bez problema...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Evo baš se mislin,jako mi je važno da podržava directx 10,meni je zapela za oko Albatron GF 8600GTS, PCIE, 256MB, TV out, dual DVI,al neznan valja li to šta,nisan neki znalac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Mainstream 8000 serija ne vredi te novce, ali ako baš trebaš DX10 karticu kupi i niko sretniji od tebe. 8600GTS i PcE Review |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Bija san prenestrpljiv pa evo već danas san uzea grafičku GF 8600GT, PCIE, 256MB, TV out, dual DVI.Tija san uzet gts al u skladištu nisu imali ni jednu,zanima me vaše mišljenje o toj kartici,valjda se nisan opako zaletija |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
jesi,uf uff...neces se bas naigrat s tom karticom,a kamoli DX10,morat ces ga vozit na MIN detaljima...i ostale gluposti...Joj,a zasto nisi poslusao savjet za X1950XT?? Pa doslovno pojede tu 8600GT u igrama...iako je DX9...Ali,sta sad,sta je,tu je...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Podsjećaš me na mene kaj se tiče nestrpljivosti, ali kad su ovakve stvari u pitanju poput računalnih komonenti(i to još grafičke) svakako vrijedi pričekat... Nije kasnije lako kad shvatiš da si utrpo novce u nepotrebno... Mogo si barem pričekat 8600GTS... Dobro, što je tu je...S ovom karticom ćeš biti vesel što uopće se može upariti kao komponentu koja u skladu s Vistom podržava DX10, a igre i ostalo veselje što se tiče DX10, barem u igrama, možeš zaboraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Rekao si 1500 za oko 2000kn ima 8800GTS ica koje su puno bolje kartice ali čuj što je tu je kupio si što si kupio pa uživaj, samo si za igranje sadašnjih naslova siguno mogao puno bolje proć za tu lovu...
![]() |
![]() |
#10 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|