|
![]() |
#1 |
Ja
Datum registracije: Dec 2006
|
Protok zraka i rupa za 120mm
imam u kucistu 2 80mm i 1 od 120mm. 120 ce biti gore, 1 od 80 je na straznoj strani, a drugi od 80 puse na hddove, sad zanima me kako da slozim upuh - ispuh. nisam zelio otvaratio novi topic pa da pitam ovdje. kako se krecu dimenzije novijih napajanja, dali imaju svi pribliznu duljinu, sirinu i visini. budem busio rupu za 120mm gore, a ima mjesta 13cm izmedju napajanja i dvd prz. mislio sam premjestit przilicu ali mi na prednjoj strani maske ne pasu na kuciste... Zadnje izmijenjeno od: Tomy9. 12.07.2007. u 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Malo si zmotano napisao post, al ajde, valjda ću na neš odgovorit. Što se tiče upuha/ispuha, pravilo je da se napred stavljaju ventovi koji upuhuju (iako i to u nekim slučajevima nije potrebno) hladniji zrak preko HDD(ova), a iza ide ispuh. Tak i ti stavi. Što se tiče napajanja, vjerojatno svako poznatije napajanje ima negdje specificirano svoje dimenzije (bilo na site-u, u nekom review-u ili manualima na netu). Ali sva "normalna" napajanja (ne neke mrcine od 1kW) ti mislim imaju skoro pa iste dimenzije. Ali velim, pogledaj za napajanje koje te zanima točno dimenzije, tako si najsigurniji... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
120mm gore - ispuh, 80mm iza - isopuh, HDD vent - upuh da piri preko harda... I to je to...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|