|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
xp SP2 potreban?
Kako dan danas doma iman xp sa SP1 i mislim se da ce mi ubrzo trebat reinstall (čisto da malo osvježim moju kantu), to me pere ideja o SP2. Koje ja prednosti mogu očekivati za razliku od SP1? Da li se uopće isplati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Sa SP2-om dobivaš sve update koji su izašli do izlaska SP2. Dobivaš beskorisni Security Center (jako se brine o sigurnosti (moš mislit) i dosadan je). Možeš intalirat WMP 11 i IE 7 koje ne možeš na SP1. Ima još sitnica, ali to je valjda sve. I da malo veće gutanje rama i novije drivere za neke komponente ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
neke programe nemres instalirati bez sp2. uglavnom, instaliraj windowse koji imaju integriran sp2 u sebi, nemoj ga stavljati naknadno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
hehe ja isto, makar kontam si sad da to bas i nije pametno al nikad nisam imao potrebu instalirat sp2 pa sto da se mucim makar kod mene je stvar da koristim xp jedno 2 sata tjedno kad open office pocne sa svojim kerefekama ma gle probaj pa vidi uostalom, zgasi samo security centar i instaliraj neki firewall (ja koristim zonealarm, ali neznam kako bi se tvoja konfa nosila s njim) + jednom u dva tjedna spybot i adaware izvrti ovo nisam znao, ajd nabroji za koje znas da neidu bez sp2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nikakve posebne prednosti ako se ne pouzdaješ u MS rješenja za sigurnost i surfanje nećeš vidjeti... Dakle ako koristiš IE + OE obavezno instalirati sve kaj je MS izdao za windowse, ionako je i to premalo... Ako koristiš FF ili Operu i TB ili nekaj deseto za mejl i 3rd party fw i av rješenja nemoraš se sekirati - nećeš ništa bitno promjenit s SP2, više-manje čisto kozmetičke stvari...
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Imam SP2 I AutoPatcher XP! Sve ide dobro i mislim da treba intalirat SP2 jer je Windows BUG-ovit tako da svaka zakrpa nije na odmet (osim dosadno-glupo-nametljivog WGA). Inače najbolje je imati slipstreamanu instalaciju sa SP2! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|