|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Reinstalacija Win XP i particije
Molim za savjet pravim reinstalaciju Win.XP na HDD SATA 160 GB a na njemu imam 3 particije da li je efikasno da bude na 1 particiji System XP Prof. SP2 , na 2 particiji ostali software (MS Office ,Nero,itd...) .a na 3 particiji (Muzika , Filmovi , razno). Koje veličine da bude particija samo za Windowse. Pošto imam još jedan manji HDD Pata 15GB da li da na njega prebacim SwapFile imam 2GB DDR2 RAMA i koliko da stavim veličinu SwapFile s obzirom na RAM . Da li je ovo dobar postupak ili ima netko drugi prijedlog. .
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ne znam koliko sam povezao rtvoje pitanje... ali otprikie ovako... ako već imaš tri particije, onda odaberi ejdnu od tri postojeće, i na nju pukni windowse, a oni sami će odrediti ostalo... ako nemaš već particije, onda ti je samo za XP dovoljno particija, iako ja uvijek stavim 20, jer na toj particiji volim imati sve "windows instalacije softvera", znači uključujući, office, multimedija, tako da u slučaju reinstala, ništa ne ostaje po drugim particijama... eventualno instalacije igara bacim na drugu particiju... SWAP file? iskreno, ne vidim svrhe niti znam da se može birati pri instalaciji, a pošto imaš 2gb rama... ne zamaraj se s tim... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Ako već tako hoćeš: 1. C: oko 6 GB (WinXP sa SP2 + update) 2. D: oko 10 GB (ovisi šta ćeš instalirat) 3. E: šta ti ostane (za svaštarije) Mislim da je tako dobro. Ako sam negdje pogrješio neka me netko ispravi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
1. C: = 20GB 2. D: = 40GB 3. E: = 100GB Swap nemas potrebe odvajati kao ni dodati taj manji hard, eventualno si uzmi externo kuciste i nek ti sluzi kao prijenosni usb hdd.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
modificirao bi nino5 = 1. C: = 20GB primary za xp 2. D: = 40GB primary za vistu 3. E: = 100GB može i na više podjela logical za data,audio,video za onaj mali disk uz dodatak kama connecta imaš vanjski disk na usb-u bez da kupuješ ex kućište, kama ti može pičit istovremeno i s sata i pata diskom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|