|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Molim preporuku sata dvd-prže
pozdrav ispričavam se ako sam previdio koji sticky, ali prilično mi se žuri a njih ima milijun a ja sam na poslu ![]() dakle, trebam dobru kvalitetnu dvd pržilicu, sata (jer je na ploči pata kontroler bonus). Vjerojatno mi je važnija kvaliteta čitanja, jer ću pisati prilično rijetko, tek za backupove ili spržiti kakav film ili tako nešto. Hvala u naprijed Shoki
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
LG GSA-H30N (imaš i review tu na forumu) ili Pioneer DVR-212D. Obe imaš u ve-mulju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Od dvije gore navedene, Pioneer je malo bolji za snimanje, a LG za čitanje (iako su oba dosta dobra). LG čita dosta brzo (nadprosječno) i kvalitetno, dok je Pioneer prosječan u kvaliteti čitanja i ispodprosječan u brzini. LG jedino sporo čita DVD Video (ima riplock). Još je bolji model LG H62, ali mislim da još nije stigao u Vemil.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|