|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
(riješeno) Nero 7 gnjavaza
Danas sam isao dati modify opciju jer sam htio instalirati Nero CD Cover tool da isprintam par covera. Do sada sam koristio samo Nero Burning bez onih gratis aplikacija. Na pola instalacije setup se prekinuo i pobrisao nero folder na disku ali izgleda nesto je ostalo. Pod Add/Remove programs nero je ostao ali ga nema na disku. Ne mogu ga uninstalirati jer fali mu folder i kaze instalation corrupted, ne mogu ga repairati jer kaze instalation corrupted a kada ga idem ponovno instalirati kaze da prvo uninstaliram staru instalaciju. Tako on mene vrti u krug a meni ne pada na pamet reinstal windowsa samo radi toga. Postoji li koji program ili nesto sto bi pocistilo tog neru pa da mogu dati cistu instalaciju.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Frend je nedavno imao identican problem. kad se sjetim koliko je popljuvao "Nerona"... ![]() On to nikako nije uspio sredit, na kraju je reinstalirao windoze. sad kaze da nikad vise nece nabacit nerona. vjerujem mu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: Razer. 25.06.2007. u 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Nova instalacija je uredno prosla i bacam se na pravljenje covera ![]() Puno hvala Razer, zgubidanio bih sigurno jos nekoliko sati ovaj tjedan na racun toga. Vech sam i Burn4free skinuo ali izgleda da nece biti potrebe za njime sada. Pozdrav i ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Joj koje je taj Nero(sorry na izrazu) smeće od programa, mislim na 7-icu. Ja sam također imao dost neugodnih iskustava s njim pa čak i danas...
![]() |
#6 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Ovakvi problemi se cesto znaju rjesit tako da se ode u registry i pobrise sve vezano uz program, ovdje recimo za Nero odnosno Ahead.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|