|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
problem sa usb portovima
imam problem sa usb portovima, nece mi uopce radit, kaj god da spojim nece radit. a u device manageru pise da sve normalno radi. pls help. neznam kaj da radim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ploča? Prednji ili stražnji portovi? Jesi li nešto čačkao zadnjih dana oko kompa? Napiši cijelu konfu po komponentama. Nismo vidoviti! Instaliraj Driver Cleaner, odi u Safe Mode, deinstaliraj chipset drivere pomoću DC-a, restartaj komp i onda opet stavi chipset drivere.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
reinstaliro sam drivere i sve kak si napiso i nista. ne rade mi ni prednji i stražnji, a i spojio sam nove usb portove i opet nece. Manufacturer: Infinity nf4x Processor: AMD Athlon(tm) 64 Processor 2800+, ~2.0GHz Memory: 2048MB RAM Hard Drive: 250 GB Seagate Baracuda Video Card: NVIDIA GeForce 7600 GT Monitor: PH107E/S/T7 Sound Card: SB Live! 24-bit External Speakers/Headphones: Speed Link Medusa stereo Keyboard: Labtec Mouse: Logitech HID-compliant G5 Laser Mouse Mouse Surface: ICEMAT 2nd. edition Operating System: Windows XP Professional and Linux Mandriva |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj zamijeniti napajanje. Drugo mi stvarno ne pada na pamet osim reinstala čitavih vindoza.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|