|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() hello!! ovak kupio sam laptop ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: sorry ak sam fulao forum al jednostavno nisam mogao nać pravi forum ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: žuja.je.zakon. 24.06.2007. u 15:37. Razlog: :stoopid: sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
imam IBM i s njim sam dobila ThikVantage Fingerprint software. taj fingerprint je fora ali nakon nekog vremena ti zapravo dojadi. uostalom toliko je osjetljiv da recimo ako ti je prst imalo vlažan ili ti ostane sloj kreme za ruke na prstima, reader ti ne prepoznaje fingerprint. bezveze ![]() a ovo sa spajanjem na stranice.... uopće ne kužim?!?!? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
on ti sam ukuca username i pass cim se pojavi neka stranica za koju si vec prije(bar jednom) ti sam ukucao user/pass, onako bas zacrveni polja i ukuca sam, fora izgleda... to naravno pod uvjetom da si se autorizirao na pocetku koristenja(provukao prst), i onda on dalje cijelo vrijeme to radi(ili određen broj minuta nakon 'provlačenja' ako si tako podesio ....) npr ako želiš imati upaljen komp a da nitko ne može dok te nema za stolom ici na te zasticene stranice, vec samo surfat okolo po obicnim... evo kako to radi kod mene recimo... kad se upali komp, provuce se prst. i onda čim se otvori neka stranica, on sam zacrveni polja i upiše.... jednostavno ![]() (ne ostaje zapamcen u memoriji windowsa...ono 'autocomplete' i slicno pa da bi netko kasnije mogao na istu foru...) http://videos.streetfire.net/video/3...5800a2e4a5.htm
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 25.06.2007. u 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Dobiješ jedan program uz HPov laptop... Bar sam ja dobio... Instaliraš program... I onda ga pokreneš, skeniraš svoj prst, postaviš lozinku na account (bilo koju, ali zapamti ju jer te prst može iznevjeriti) šala... .d i kad upališ komp na logon ekranu imat ćeš u gornjem dijelu ekrana za odabrate logon uz pomoć tog HPovog programa...tamo klikneš, prođeš s prstom i logira te... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ima...Samo su skupi... i teško ćeš ih naći u Hrvatskoj... http://www.eyenetwatch.com/biosecuri...int-reader.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Al ja sam kupio laptop sa free dosom i dobio sam samo jedan bezvezni cd od hp-a(Nema ništ pametnog ![]() Daj mi molim te reci barem kak se zove taj program ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|