|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
(riješeno) Molim pomoć oko problema s kompom, disk zeza
Molim da mi netko pomogne oko sljedećeg problema: CPU: AMD Athlon 2800+ MB: Asus A7N8X MEMORIJA: 2x 500 MB ne znam koje U posljednje vrijeme često ne mogu normalno upaliti komp. Kad ga startam, prvo se jedno 3-4 minute zadrži prvi screen sa primary and secondary masterom i slave-om. Nakon toga, prebaci na drugi screen gdje se pojavljuje "Verifying DMI Pool data". To provjerava sljedećih 3-4 minute. Nakon toga se pojavljuje INVALID SYSTEM DISK. REPLACE THE DISK AND TRY AGAIN. Nakon toga restartiram komp. Ponekad mi se to ponovi 4 ili 5 puta prije nego što normalno digne Windowse, a ponekad odmah nakon restarta mogu normalno raditi. U čemu bi mogao biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ajde za početak pročitaj ovu molitvu: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47660 pa ja ne razmem ovakve stvari... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
OK, pročitao sam i shvaćam gdje sam pogriješio - za buduće postove. Skrušeno se spričavam što nisam bio pažljiviji. Sad bih molio da mi netko pomogne da riješim problem, osim što se "ne razmeju ovakve stvari", a savjeta nigdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Ako ti je sve ranije normalno radilo i počelo se javljati bez da si nešto mijenjao - najvjerojatnije kabel(i) ili možda memorija. Promijeni kabele, a ako ne pomogne, probaj mrdati s memorijom (izvaditi i ponovno staviti memoriju, očistiti prašinu u memorijskim utorima, staviti samo jedan stick, pa drugi...).
![]() |
#6 |
Registered User
|
Sprajo i igorba, hvala vam puno na pomoći. Izgleda da je to bilo to. Promijenio sam kabel i sad sve radi normalno. Živjeli! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|