|
![]() |
#1 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
svchost
E ovako imam veeeeliki problem . SVCHOST mi ubija komp sa loadom znaci konstantno drzi proc na 100% Sto se tice registrija servicesa ostalih programa za samo pomoc jucer sam isprobao sve cak sam i nasao fix za svchost al neradi. E sada posto je on vezan za RPC nemrem ga ubiti tj ak ga ja ubijem onda on meni fino bubne automatski shutdown. ALI ni tu se nepredajem vec zgasim taj auto shutdown, ali decko vraca ravno u vugla i poslje toga mi neda da ista kopiram ili micem po desktopu ili igdje . E posto vec sada uvidjate moju bolu, dali netko zna rijesenje ? Treba mi neko inovativno rijesenje tipa otvori svchost sa hex editorom dodaj ovo tu ili nesto sto jos nisam probao. Uglavnom tnx na svakom odgovoru. Windowsi su xp sp1 (i ne necu faking sp2 jer je govno) nod32 updejtan do ibera spyboot novi sa novim definicijama adaware sa novim definicijama official fix svchost sa microsfta microsoft update to sam probao i jos par programa nesjecam se imena...
![]() |
#2 |
Šarafciger Rules!
Datum registracije: Aug 2006
|
Hmm... svchost je vezan uz nekoliko servisa... tj ima ih više kao što si vidio... Jedino da za početak probaš preko service managera gasiti jedan po jedan servis koji je vezan uz svc host... ne znam zočno koji su... Ako ne upali ništa, probaj napraviti repair windowsa... Ili stavi SP-2 (nije govno) ili probaj updejtati sa onim programom koji ima sve zakrpe za neSP2 windowse... Autopatcher mislim... ima i neke neoficijalne fixove Ili reinstaliraj... Možda se neki od programa koji su aktivni kolje sa nekim servisom... Bootaj u safe modu i vidi da li i dalje kolje kantu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
|
![]() ovako gasio sam servise jedan po jedan cak sam uspio i rpc ubiti al onda nisam mogao butati nakon toga sam repairo windowse ![]() al opet guess what ![]() sp2 necu i to nije rijesenje problema nakraju sam uzeo image i presao preko windowsa zasad sve radi.
![]() |
#5 |
bycod
|
zato sto nema nikakve pomoci. u prakticnom radu izmedju sp2 i sp1 jedino sto sam ja vidio je onaj dodatni security centar u sp2 sto me neriviralo . inace prica se zavrsila ovako. nod32 updejtan do kraja je propustio 3 trojanca i 2 virusa. te je time zavrsio karijeru kod mene. nakon sto sam 3 i pol sata skenirao sa kasperskijem nasao je jednog trojanca i dva virusa jel i to sam pobrisao al opet se javljao isti problem. i posto nisam imao licencu od kasperskoga (kako li sam samo pravno osvjesten ili onesvjesten ovisi kako se uzme jel ![]() i sad opet se dogadjala ista stvar svchost se digne (ak nekoga zanima kod mene kada tek stavim windowse imam 4 svchosta u tasku a kada instaliram sve drajvere onda ih imam 5) e sada je fora sto je ovaj koji je radio probleme bio 6 i odma mi je nesto smrdilo. i rekao sam ajde nebudi ljen da vidimo sto to ljudi pricaju i nadjem na microsoftovoj stranici "hot fix" koji je markiran kao critical updejt za RPC i skinem ga instaliram i nula bodova. moram li napomenuti da sam u jednom trenutku se digno i htio baciti kuciste kroz prozor.... i reko nista boli me kita ostavit cu sve al prije toga upalim deep scan na avastu KAD ONO win32 neki trojan onak nevjerujem i za par minuta jos jedan. Znaci suma sumarum koliko covjek treba imati antivirusa da bude siguran ? Treba majku spomenuti i nodu i kasperskome eto sto treba. Nakon sto sam ocistio sa avastom da kucnem od drvo nema problema a bogme ni 6 svchosta.
![]() |
#6 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
6 svchosta? Hm, čini se da je slična situacija i kod mene....također NOD32 updatean ne pronalazi ništa... Samo kod mene je 7 komada popaljeno ![]() Baš ću probati sa Avastom... Iskreno nisam ni obraćao pozornost na to dok ovo nisam pročitao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
evo ja pogledao kod sebe i imam 6 svchost-a... meni se windoze na učitavanju smrznu na minutu.. stoji welcome screen.. pa nakon nekog vremena skoči u windoze... isto sa spajanjem na net, naekad jednostavno stane, kao da se smrzne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
|
glete ![]()
![]() |
#9 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Start-up ? Koliko se programa dize sa Windowsima ? Ugasi sve sto ne treba Services takodjer
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|