|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
WinFast TV 2000xp Expert + Vista
Pozdrav svim korisnicima PC Ekspert foruma Imam jedan problem koji me već duže vreme muči.Imam tv karticu Leadtek WinFast TV200xp Expert i os windows vistu.Da bi gledali tv morate instalirati drajvere za karticu i program pomoću kojeg gledate i snimate tv program.Ja sam sa njihove stranice skinuo drajvere za vistu i program (piše da je za vistu) i to instalirao.Problem je ovaj kada kod uđem u program da gledam tv on mi ugasi Aero sučelje i prebacime u vista basic (koje veoma loše izgleda), i to me veoma nervira.Ali nije to najveći problem muči me to što neće da snima tv program tj snima ali bez slike (sve je crno) i nema zvuka.Ili nekad (češće) se dešava da ima slike a nema zvuka. Ja popizdim i izbrišem taj program koji sam skinuo i instaliram onaj koji sam dobio sa tv karticom.Stvar je sada ovakva,više mi ne gasi aero sučelje ali problem sa snimanjem je i dalje ostao. I da često mi se tokom gledanja tv-a odjednom isključi zvuk pa moram ugasit i program i ponovno upaliti. Mene zanima je li neko (ko ima ovakvu ili sličnu karticu) uspeo rešiti probleme? Hvala vam unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Nope, imam identicne probleme ... ali ne snimam nista i gledam mozda jedno 20min tjedno pa sam se pomirio s time... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
kazes da koristis Vistu i hoces snimati/gledati TV Windows Media Center radi to cisto solidno.... a dodje besplatno s Vistom. ![]() bonus je da usred gledanja tv-a mozes prevrtiti do sat vremena unazad, tj. timeshift je podrzan ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 11.07.2007. u 08:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja donedavno imao tu tv karticu, sad ju prodajem, i radila mi je u visti kako spada. Snimao sam utrke F1 bez problema i gledao TV sa zvukom dok mi zvucnici nisu otisli. Drajvere koje sam koristio nesjecam se, ali ako vam radi tv kartica nije ni bitno, ali znam da onaj PVR nije radio nikako i da sam morao staviti PVR2, e sa njime sam rijesio sve probleme osim zvuka. A zvuk sam rijesio hardverskim putem. Dakle iz tv kartice inace ide onaj kabelcic na zvucnu i sve se odvija unutar kompa i nije mi radilo kako spada. Pa sam ja uzeo stare slusalice i neispravne i presjeko onaj kabel, pa presjeko i taj mali unutarnji i to pospajo, pa sad imam kabelcic (1,5m, ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam isti probleam imao sa DTV2000H....bacao mi na Vista basic i nije pamtio kad programiram kakanle. To je sve nestalo sa zadnjom verzijom PVR2 koji sam skinuo sa njihovog sitea. Međutim još uvijek imam problem zatrzavanja slike do negledljivosti (digitalni signal). Najčešće u podnevnim satima, navečer obično radi ok. Brijem da mi je loš signal ili nešto...
![]() |
#8 |
Premium
|
Čitao sam negde da kabal sa tv kartice treba spojiti na AUX na matičnoj ploči (ne na cd) te bi tada trebao raditi zvuk. Zna li neko ima li moja matična (abit an8 s.939) aux konektor jer ja ga nigde ne mogu naći? Što se tiče programa probaću pvr2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Na taj konektor je sada priključena ali to je kao što vidiš CD a mei treba aux. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A sad sam skuzio problem...ma u postavkama recordinga imas opcije pa se poigraj, jedna ce radit sigurno, ja cu danas jednu 2000xp ugradit pa probam snimanje ![]() Edit:Nisam stigao, bio sam kratak sa vremenom, samo ubacio u komp, pvr gore, pokazao klincima kako se pali/gasi i bjez.... ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 13.07.2007. u 00:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Evo da javim šta sam na kraju uradio.Instalirao sam pvr2 i program radi super ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|