|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() BOK SVIMA. INSTALIRAO SAM PONOVNO WINDOWSE (XP PROFESSIONAL) I NAKON INSTALACIJE SAM SVE INSTALIRAO OSIM TV KARTICE, JER MI SE OVO DOGODI: UBACIM CD KOJI SAM DOBIO S NJOM, OTVORIM POČETAK INSTALACIJE, PIŠE TAMO PREPARING FOR THE INSTALATION (TAK NEKAK SLIČNO) I TO DOĐE DO 100%, NAPIŠE PLEASE WAIT I DALJE NIŠTA. --> KADA ODEM U UPR. PLOČU, ADMIN. ALATE, UPRAVLJANJE RAČUNALOM->DEVICE MANAGER->SOUND, VIDEO AND GAME CONTROLER nađem audio codec, audio driver, zvučnu karticu, video codec a tv karte nema, a tu bi se trebala nalazit. šta da napravim, jel da ju pokušam otpojit s matične i uključit komp, te isklj. i opet spojit u drugi utor?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
1. ne piši velikim slovima jer se smatra vikanjem imam dotičnu tv karticu i instalacija uredno prolazi, eventualno probaj sa njihovom sitea skiniti novi PVR |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
OK, KAO PRVO PREDLOZIO BI TI DA NE PISHESH VISE SVE VELIKIM JER SE TO SMATRA GALAMOM-DERANJEM NA SUGOVORNIKA (editiraj post) nakon toga dobrodosao na forum ![]() tu su ti driveri ftp://ftp.leadtek.nl/mirror/tv_tuner...3-20061128.zip ako ti tv kartica ukljucena trebao bi je imati (pored nje zuti usklicnik ako nisu driveri instalirani) u device manageru tu ti je orginalna aplikacija za pracenje i snimanje tv programa ftp://ftp.leadtek.nl/mirror/tv_tuner...WinFastPVR.zip ako instaliranje navedenog ne pomaze onda napravi ono sto si i sam naveo: 1. iskljuci/izvadi tv karticu 2. pobrisi sve programe koji su vezani uz nju 3. ubaci tv karticu (po mogucnosti u drugi PCI slot) 4. instaliraj ove drivere s neta 5. instaliraj WinFast PVR EDIT: bugger me pretekao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|