|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
moze li se ovo ovako spojit?
kupio bi jedne 5.1 zvucnike...al kolko sam procitao o ovima na kompu bi mi radila samo 2 i sub. evo slike i kako sam to namjerava spojit... kabel kojim namjeravam spojit... ![]() zvucnici sa straznje strane... ![]() i jedan adapter(il kako da ga vec nazovem)... ![]() e sad bi nabavio onaka tri kabela...prikljucio i na mjestu predvidenom za dvd...i vec imam onaka dva adaptera(il mogu na ploci postavit 3 izlaza)....ako nekome nije jasno nek jos pita...
![]() |
![]() |
#2 |
Unregistered User
|
koliko vidim ti imaš ploču koja podržava 7.1 sistem tako da ne moraš ništa posebno smišljati kako spojiti zvučnike. spojiš ih kako je i predviđeno i namjestiš u postavkama zvučne da radi na 5.1 i miran si. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
ne treba ti to, samo nabavi kabel koji na jednoj strani ima ovaj crni konektor za ulaz u sub, a na drugoj 3,5mm jackove za zvucnu, ako nemres nabavit kabel onda je druga stvar, al ti onda ne trebaju nikakvi adapteri vec samo 3 ova jack>chinch kabela i to je to
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
i jos k tome se vole raspast. Svakako uzmi sklopljeni kabel, bez tih adaptera. To je stvarno jeftino, znam da u chipoteci ima dzabe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
znaci ovako: http://www.electron.bg/images/2RCA-3.5mm_S.jpg http://tienda.millorsoft.es/img/arti...6dca283_75.jpg ja sam dao 7kn u merkuru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas