|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
kaspersky&router
koristim kaspersky internet security,znači firewall i antivirus,zanima me pošto koristim router,da mi je net stalno upaljen,a podešeno je da ak ne koristim neko vrijeme,da se odspoji,međutim dok niš ne radim,opera ugašena msn isto,meni je non stop net upaljen...Kak sad kasperskom ogranićit da ne šalje programe da šalabajzaju po netu?gledal u antihackeru,al baš ne kužim previše oko tog?znači net upaljen,neki valda program komunicira i zato neče se veza prekinut?kak to sredit?tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
U svakom firewallu imaš mogućnost isključivanja nekih programa da se spajaju na net. Ne vjerujem da je moguće podešavanje u smislu 'danas se možeš spajati, a sutra ne'. Malo si zakomlicirao svoje pitanje, a ne bi ti škodilo da više koristiš pravopisne znakove tipa zarez, točka i razmak iza dotičnih. Morao sam 3 puta čitati da bi donekle skužio što hoćeš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hee,ma znam na brzaka pisal,tak da nisam pazil...žuril sam se možda prije odgovor dobijem ![]() ![]() hm,idem pogledat malo.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|