|
![]() |
#1 |
Guest
|
Koju novu igu?
Ajmo par ideja koju novu igru kupit? U biti mi nije bitan žanr, ali samo da je dobra!! ..dobre.. možda ipak navijam za FPS, a i za dobre trke! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
NFS Underground (auti), prešao sam ju.... Worms 3D ... MA ima toga ![]() Neznam ni sam dalje.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Jel dobar Underground? koliko bi joj dao posto.... postoji mogućnost poboljšavanja auta i tako to? ajde sjeti se još koje dobre trke i FPS-a ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
***2CROwded***
|
Ja zadovoljan. Mane: - nema oštečenja - nekada prebrzo - lagano - nerealno ležanje auta Ostalo je skoro pa savršeno. Imaš par slika na: http://www.2crowded.com/forum/viewtopic.php?t=149 s time da su slike na 800x600 (no imam i bolju rezu ...), oću reči da je GRAFIKA MRAK ! E da i Call of duty ti je supeer igra ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Mislio sam na call of duty, igrao sam demo... da li se isplati kupit? ...od prijatelja..... ![]() kako će to radit na mojoj konf... pogledaj dolje... |
![]() |
![]() |
#6 |
***2CROwded***
|
Pa ako si igrao sam odluči. Moja glas za ! Imaš još igri poput Max_Payna 2, koji mi nije ništa posebno.. Ma sada će doći neke nove igre .... Švrljao sam malo netom pa sam vidio neke najave.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
taman sam se registrira na vaš forum... mislim da ću uzet call od dužnosti.... a možda i underground... to što kažeš da nerealno ležanje, takav je NFS serijal oduvijek... Znaš za kakav dobar novi rally? Mcrae3 imam... |
![]() |
![]() |
#8 |
***2CROwded***
|
Eh, izašao je neki V Rally ... NIsam vidio i nemogu ti ništa napisati. No koliko znam dobri stari Colin je bio uvijek najbolji .... Underground nije ni sličan dosadašnjim Need for speedovima ![]() Iskreno i ja tražim neku super igru.... Igram Nascar 2003 Thunder... super grafika, zvuk koji para (samo je glupo voziti u oval...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
dosadi, zar ne? premonotono..... na koliko je cd-a underground? a call of duty? da znam koliko mi treba para... |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Trenutacno igre koje su u điru a dobre su jesu sljedeće: Lord Of The Rings: Return Of The Kings - 9/10 (3CD-a) Pro Evolution Soccer - 9/10 (1Cd ili 1DVD) Call Of Dutty - 10/10 (2 CD-a) Worms 3D - 6/10 (2 CD-a) NFS Underground - 8/10 (2 CD-a) MTV Celebrity Deadmatch - 10/10 (1 CD) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ja igram Call Of Dutty,NFS Underground ![]()
![]() |
#14 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Od igara trenutno igram NFS Underground, Colin 3, Street Legal, Mafia...svega pomalo
![]() |
![]() |
#15 |
***2CROwded***
|
Bravo Marac. Dobro si ocjenio iako bih ja Wormsima ipak dao malo veću ocjenu... Live For Speed, da nisam igrao !? Dok je bio Beta, imao sam među prvih 20 rezultat s onim prvim mali autićem.. Teško, relano, dobro !!! A netkart nisam probao ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ako ste fan avio simulacija odmah po Lock On: Modern Air Comba Definitivno najnaprednija suvremena avio-simulacija (nasljdenik flankera) Mozete letjeti sa: Mig 29, F-15, A-10, SU-33, SU-27, SU-25. igra ce moze postelati od najrealnijeg (doslovce) da do arkadnog nacina igranja. U svakom slucaju obavezno probat!
![]() |
#17 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
inače ja wormsima 3D ne bih dao ni 4 ... ljubitelj sam worms seriala (još jedinica na amigi i 2 u igraoni), ali novi su totalno smeće i hogs of war ih oderu zavezanih očiju. mrežna igra im je shljebana do bola. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
Totalno se sjebano kretan/orijentirat u novim wormisima dal je tome kriva samo kamera koja je uzasna ili nesto drugo neznam ali to vise nije to! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Da vam praf velim meni su jos bolji oni prije armageddon. Jer, kao sto je Horza rekao, su previse kicasti, novi prije crvi su bitli tako jednostavni iubojito zabavni za igrat. meni osobno je bilo najbolje igrat sa frendom kada se igra samo sa jednim oruzjem a to ju uvjek islo na bazuku ili bombu (ne cluster) Pa koje bolji... BTW taj nacin igranja ne da je bio zabavan nego si mogel sate i sate bez prestanka igrat i pritom cijelo vrijeme ubirat od smjeha. Osobno mi se ne svidjaju novi crvi, nekeak je to ipak boje kad je bilo 2D.
![]() |
#22 |
Guest
|
Lud sam za auto simulacijama! Jel igrao tko toca race driver novu? zanima ma kakva je? imao sam neku staru verziju koja je bila u kurcu... a volim i dobru pucačinu tako da ću mislim uzet call of duty i Underground.. da li se auti mogu poboljšavati? |
![]() |
![]() |
#23 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja jucer dobio ovo: Max Payne 2 Halo Tron 2.0 Homeworld 2 Call of Duty NFS Underground ROTK KOTOR Jedi Academy Rise of Nations FIFA 2004 Civilization 3 Conquests Space Colony Hidden & Dangerous 2 Live For Speed Neznam kaj da igram. ![]() po meni ukratko (makar sam igro 5min max ![]() halo = solidno, mos se nasmijat tron 2.0 = shebano do boli, fora homeworld 2 = izgleda komplicirano, brodovi ko buhice call of duty = zakon nfs u = ok jedi academy = ne zgleda lose, samo da nije dosadno ko prosli nastavak rise of nations = zakon fifa 2004 = ok, naspram 2003 je puno bolja civ3 conq = zakon space colony = forica live for speed = odlicna simulacija, fakat realno |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
Kakav je taj Live for speed? daj mi s nečim usporedi da znam otprilike... jel to nešto novo, ili ? |
![]() |
![]() |
#25 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
***2CROwded***
|
Usporedi s Colinom i NFSom.. Ovo je od ove 2 igre sve najbolje.. Dakle realno ležanje, teško igranje, dobra grafika i vrlo dobra podrška za multiplayer (tj. mrežno igranje). Neznam, meni su ovi novi wormsi ZAKON !! Snalazim se u njima dobro i sve mi je ok... A vama kojima su bolji stari, pa zašto ste ih izbrisali ili sl... Nijedna igra neće biti kao prije, meni je iskreno Colin 2 bolji od Colina 3, no nekome nije, a kao napredak je ... Pa očito je put do slave pun trnja... Kažem vam da će kad tad doći na svoje... U NFSu Underground možeš sređivati aute, skroz, od boja do diskova kočnica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
Našao sam je na netu pa sam vidio. Live f s. Igrao sam neki demo, i igra mi nije baš skroz realna. U nekem stvarima je, a u nekima, baš i nije. |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|