|
![]() |
#1 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Dream Theater 07.06.2007 u Zagrebu!
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=11073 http://www.eventim.hr/index.asp?page=event&IDevent=7243 Konačno još jedna velika grupa dolazi u Zagreb i to je ni manje ni više Dream Theater. Cijena ulaznice nije velika iznosi 200 kn. Ma platio bi ja i više za DT nego što sam platio za ulaznicu Metallice. Jedva čekam da ih vidim. Normalno još ništa nije 100% sigurno ali ja se nadam da će se ostvariti. Vidimo se 07-06 ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
NEEEEEEEEEEEEEE... idem sad, odmah, jučer! ![]() ![]() ![]() toooooooooooooooo!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne da idem 100%, nego sam vec tamo ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Nije mi želja paliti vatru ali jel' sam ja jedini kojem je ta glazba totalno neradiofonična, nemelodična i nakon slušanja par pjesama dosadna? Dajte mi malo pojasnite što vas je privuklo ovakvoj glazbi. Svaka čast ljudima na svirci, znaju znanje, ali kakva je to pjesma u kojoj se 10 puta mjenja tempo, koja nema niti jedan upečatljiv rif, lijepi solo ( ne računam šredersko da nekažem šta). Stvarno mogu slušati sve vrste glazbe ali mi ova grupa nikada nije legla. Probavao sam na silu slušati ali ne ide. Nedira me u dušu ni malo. Kada im slušam pjesme kao da slušam one glazbene brojeve u mjuziklima; jedva čekam da završi pa da vidim jel' poslije nje ima nešto zanimljivije. Ako je ovaj post otvoren samo za ljubitelje DT-a , izvinjavam se na O.T.-u
![]() |
#8 |
|
Evo i službeno ![]() http://www.dreamtheater.net/tourdates.php#summer2007 Thurs - June 7th - Jarun - Zagreb, Croatia NEW!! (DT Headlining show with opening band TBA)
![]() |
#9 | ||
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]() Uglavnom virtuoznost svirke. Posto sam i sam muzicar, shvacas poveznicu. Citiraj:
Mogu to razumjet. Osobno i ja znam puno ljudi kojima DT jednostavno dize zivac i jednostavno ga ne mogu slusat. Tako je i meni bilo ispocetka, najvise zbog odvratnog vokala koji me jos i dan danas nervira, ali uspio sam ga potisnut pri slusanju ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
Kaj se tiče vokala meni paše. Volim način na koji LaBrie pjeva. E sad zna se da se otrovao hranom i da si je ozljedio glasnice kad je povraćao. Od onda mu glas više nije isti. Slažem se da je LaBrie sad lošiji ali meni su vokali recimo na Live at Budokan dvd-u čisto solidni. Pogledao sam valjda sve DT filmiće na youtubeu i normalno ima dosta loših vokalnih izvedbi (ponajviše ako se usporedi kako je mogao pjevati prije "nesreće"). Glas mu se sada ipak malo oporavio ali nije to to. Svi ga pljuju ali ja mu skidam kapu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Sviranje tehnickih vjezbi na gitari :P |
![]() |
![]() |
#12 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Baš tako. Evo malo zagrijavanja: ![]() http://www.youtube.com/watch?v=evTTH...ho%20exercises Šala mala, neću više. Sve je to rock & roll. ![]() Može biti da to govori moja ljubomora. Probao sam razne "speed kills" škole i skužio da sam antitalenat sam za brzu vožnju. Mozak šumom a prsti drumom.
"I told my parents that when I grew up I wanted to be a musician.They said it had to be one or the other" Zadnje izmijenjeno od: newalss. 01.04.2007. u 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
Još samo par dana do koncerta. Na žalost koncert je zbog lošeg vremena po zadnjim informacijama premješten u malu dvoranu doma sportova. Veselio sam se koncertu na otvorenom jer tada bi kvaliteta zvuka sigurno bila odlična kao i atmosfera. Malo sam skeptičan kako bu to sve ispalo u maloj dvorani. Nadam se da će se barem publika pokazati, tako da dođu i druge godine. evo malo za zagrijavanje: http://www.youtube.com/watch?v=2LxaZ...elated&search= http://www.youtube.com/watch?v=6WPl8DaQYdk http://www.youtube.com/watch?v=UbiNJRjZRtg
![]() |
#15 |
Prečupavi mod
|
FAK STA?!?!? Kakva mrtva mala dvorana??? Pa to je katastrofa! Uzas! Ja sam se isto nadao dobrom provodu na otvorenom, pa ovo je koma ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Joj taj Dream Theater,samo ću reći da su toliko dosadni da smo frendovi i ja zaspali dok smo jednom gledali njihov koncert(a sva trojica smo inače glazbenici i sviramo gitare već jedno jako dugo vrijeme ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
|
To je jedna velika istina. Kartu imam već par tjedana. Mogli su barem staviti neku grafiku na ulaznicu, ovak je malo ćelava. No nema veze, ulaznicu ću dobro spremiti sa nadam se dobrim uspomenama. Još samo da sestra da fotić da malo poslikam koncert ![]()
![]() |
#21 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja ih gledam 13.6. u Zitadelli u Berlinu. 19.7. Metalcamp u Tolminu, pa 1.8. opet Zitadelle, Berlin i Blackmore's Night. Yeah. \nn/
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#24 |
|
Jao kako je bilo dobro, odlična set lista. Normalno da je bilo na otvorenom zvuk bi bio još bolji. Razglas baš nije bio dobar, posebice to vrijedi za predgrupu, gdje se pjevač skoro pa nije ni čuo. Svaka čast Dream Theateru i publici. Mislim da je DT bio ugodno iznenađen publikom. Obećali su da će opet doći. Evo i par slika, gotovo je bilo nemoguće slikati mirnom rukom jer je rulja bila u constant motionu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
odlično je bilo... još idemo prije cugat i kažem frendu onak idealni početak bi bilo regression i frend se nadoda na to pa kaže i poslije nje strange dejavu. kad ono došli i krenuo koncert po našim željama... weeeeeeee zakon, zakon, zakon koncert! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
Ovo je bila set lista otprilike (nisam siguran za poredak) Overture 1928 Strange Deja Vu Take The Time The Dark Eternal Night Constant Motion Endless Sacrifice I Walk Beside You Forsaken Panic Attack As I am Jordan Rudess keyboard solo Pull Me Under Spirit Carries On Metropolis
![]() |
#29 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Solo je isao prije Spirit Carries on ... a Constant motion prije Dark Eternal night... ostalo je otrpilike tu negdi ... Pregenijalan koncert, 2h ciste fantazije ... Dominici su ok, ali moraju jos puno papati prije nego sto mogu svirati upola dobro ko ovi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |