|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Gom player vs WMM
Sve dok sestra nije instalirala ***eni BerŠer kojeg sam slučajno asocirao sa svim video fajlovima,sve je bilo u redu.Shvatio sam što sam napravio i vratio sam sve u prijašnje stanje.Međutim,sad mi više .avi fileovi nisu asocirai sa gom playerom kao što su bili nego sa WMM koji ih ni ne može otvoriti.Odem u WMM i maknem sve kvačice kod associate,a gom playeru stavim za se asocira sa svim video fileovima.međutim,ništa,i dalje ih WMM pokušava otvoriti,dabogda crko. Molio bih pomoć.I to u jednostavnim terminima jer sam neuk što se kompjutera tiče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Pošto ovo s asocijacijama nije prošlo, moreš probati deinstalirati GOM i ponovno ga instalirati. Prilikom instalacije u opcijama (ako ima/valjda ima?) mogućnost da preuzme na sebe sav video materijal. Nakon kaj desinatliraš GOM i prije nego počneš novu instalaciju, moreš (za svaki slučaj) počistiti registry s npr. EFRC-om. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Možda desno dugme na file, open with, izabereš gom i staviš kvačicu na ono "always open with this program". Morao bi ponoviti za avi, mpg i mpeg al bi trebalo raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
hvala vam,riješio sam problem pa nisam ni čitao ovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |