|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
ACER G245HABID-> preporuke
Evo tu sam nov. Pa nisam upoznat sa svim inf. ali me zanima sto mislite o ovom monitoru. Jel ga ima tko? Zanima me kakav je kakva slika posto ima HDMI prikljucak smatram da je odlicna slika. Zanima me za igre kakav je. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To što ima HDMI ne znači da će i slika biti super. HDMI je, kao i DVI, namijenjen za prijenos digitalnog signala pa bi teoretski trebali imati istu kvalitetu slike. Jedina razlike je u tome što HDMI može prenositi i audio signal.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Aha koja je tvoja preporuka da ga uzmem ili ne? Meni se jedino sviđa zbog 24 inča i zbog hdmia sad neznam dal se isplati kupovat nije pre skup~1500kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne preporučujem ti ja ništa. Samo ti kažem da si u zabludi tj. da si nasjeo na marketing i da ćeš imati istu kvalitetu slike preko HDMI i DVI izlaza. Za preporuke baci oko ovdje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=117905
![]() |
#5 |
Registered User
|
ma ja mislim da cu uzet acera ipak. Pre dobar mu je izgled vidio sam ga uzivo i dosta mi ga ljudi preporucuje tako da kad se skupi para idem po njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
like! ![]()
|
|
Oglas
|