|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
kako pojacati audio?
Ola! Kupio sam satelitsku pci karticu...... spremanjem materijala sa satelita svaki kanal ima razlicitu jacinu audio signala. na primjer spotovi koje zelim zadrzati imaju jako tihi audio signal. skoro jedan puta tise nego mp3ce koje slusam. U postavkama kartice nemam mogucnosti pojacavanja materijala koji se snima. zanima me postoji li koji program koji mi omogucuje da pojacam audio signal u video spotu a da pri tome ne konvertira video i da se ne izgubi na kvaliteti videa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Može se no ovisi koju satelitsku karticu si kupio i koji program koristiš za gledanje ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
tocnije .... to mi moj frend pakuje te video spotove pa neznam podatke...uglavnom, svaki kanal ima svoju jacinu zvuka na satelitskoj. mene zanima program sa kojim bi pojacao audio signal za nekih 5 db a da pri tome ne moram dirati video..mislim, na spotove koji su vec skinuti sa satelitske |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ton se može direktno pojačat prije snimanja spotova ako se koristi ProgDVB recimo, tako da se napravi graph sa ac3 filterom za ton i onda se to može korigirati prije samog snimanja u postavkama ac3 filtera. Tako je najjeddnostavnije a da bi sad uredio ton svakako ga moraš "rastavit" od videa pa reenkodirati, normalizirati... sto čuda i onda ga opet "zaljepit" na video. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|