|
![]() |
#1 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific
Jel ko proba ovo čudo ? Čua san da se u mreža katastrofa, dok je single play prva liga ? Neznan ni koliko je zahtjevna. Al tribala bi radit s klokanom 700PRO, makar na medium detaljima ![]() Pa eto, da čujem dojmove da ne kupujem bezveze ![]()
![]() |
#2 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Igra je super ako imaš živaca jer treba ganjati sve te brodove i skrivati se od njih, ali postoji ubrzanje vremena nasreću. Grafika je super i na medium detaljima. Imam Gf6600GT i manje-više ok radi, ali zna štekati ponekad. Ne znam za mrežu jer nisam probao, ali singleplayer je odličan. Ako voliš simulacije, moja preporuka ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Torrent freek
|
Prika mi kaže da je ima banalnih problema kao rušenje na deskop i sl. ? Te da je AL jako glup... Istina ili ? ![]() Jesi ti patcha išta il igra "čisti original"
![]() |
#4 |
[SW]'V^idO
|
Mnogo ljudi kaže da se igra ruši, posebno pritiskom na A, ali meni ne. Igram original jer ne želim nešto zeznuti. AI je malo glup bez patcha (kad izroniš, razarači te teško pogode s topovima, umjesto toga idu na sudar), ali kažu da s patchem radi super (i teže je mnogo). Evo ti recenzija ako još nisi pročitao: http://www.bug.hr/master/rec/index.asp?id=78247&page=1
![]() |
#5 |
Torrent freek
|
Ma pročita san, fala ![]() Da, pročita san i za taj A. navodno patch 1.1 ispravlja te greške, a i 1.2 će uskoro izać tako da nema frke. Ma iden kupit... napete su mi pomorske igre. Pun mi je k više tenkova, aviona, pješadije... idemo malo na more ![]()
![]() |
#6 |
Torrent freek
|
Da te pitam nešto... Kupija, stavija patch. Al iman problema... Prvo pojede mi 1 GB rama dok kažeš keks, a onda se vrti na disku pa je dosta sporija i "šteka". Drugo grafička mi očito ne funkcionira ni na medium postavkama pa dobijam po 15-ak fp ? jesi imao takvih problema ? Mislim, znan da je igra malko zahtjevna. Al nije ni moja kanta za bacit...
![]() |
#7 | |
[SW]'V^idO
|
Citiraj:
Meni su samo neki detalji na medium, a većina je na low. Ponekad zna zaštekati, ali inače radi ok. Držim je na rezoluciji od 1024x768. Moja preporuka je kuplja neke X1900xxx ili GF7900xx kartice sa barem 256MB RAM-a za ugodnije igranje kod većih rezolucija i detalja.
![]() |
![]() |
#8 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Koja je uopće razlika između 3-ke i 4-ke, osim što 4-ka ima drugačiji scenarij? Jer koliko vidim grafika je ostala ista, interface poprilično sličan, kao i duga učitavanja...Da li se isplati kupiti origigi ili da ponovno instaliram 3-ku i ostavim tih par stotina kn u džepu. E da, multiplayer je koma? Bwah, u 3-ci je bio čisto O.K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Čudi me šta ga toliko brzo proguta da joj treba još pola diska...a swap je spor ![]() Glede grafičke... Eh da ja iman 1500 kn, ne bi ima 700 pro. Al čudi me ovih 15-ak ft pogotovo kad autor same igre spominje da radi i na x300 ![]() Al uskoro bi trebao dobit x1650 PRO a bi se situacija trebala popravit. Ovako je ne igrivo ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|