|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Promjena K750i menija
Sjećam se da sam pred kojih 2 mjeseca na ovom forumu našao upute ili link na upute kako si promjenit K750i meni. Upala mi je u oko jedna slika menija, dakle ikone su bile poredane u krug i izgledalo je presexy. Pretražio sam većinu topika al jednostavno to više nisam uspio naći.. Koristio sam i search ofc.. Ako bi mi netko mogao dati link kako da si sredim K750i meni u nešto kul, po mogućnosti ono što sam gore naveo, bio bih zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Ispričavam se, vjerojatno sam tamo trebao zatražiti linkić na neki cool firmware il kako se to već zove, al jbg sad, nisam se sjetio da je to ustvari to :S Ajd kad je tu topik ako netko zna pls nek spuca link na neki cool firmware il šta već, onaj od W800 mi je gadan. Ne tražim temu, to ne mjenja poredak menija, tj stil. :S Bar mislim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Nepostoji cool firmware i nemoze ti firmware biti gadan jer on nemjenja izgled nego funkcionalnost, na K750 mozes flashati jedino W800 firmware i s njim dobivas neke opcije koje su defaultne na SE W800, dok sve drugo ostaje skoro isto. Poredak menija, stil, kak vec zelis mjenja file zvan menu.ml i layout.xml. Sve o tome ti pise na linkovima koje ti je McG dao. Samo malo procitaj i sve ces shvatit, ako onda budes imao pitanja pitaj ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|