Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.03.2007., 09:35   #1
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
Arrow TemplateMonster - mijenjanje flasha...

ovak, imam template od templatemonstera (točnije #10 000) i sad moje "jednostavno" pitanje jest - kako u flashu (postoji dvije verzije - sa i bez flasha, ja želim urediti ovu sa flashom) promijeniti naziv npr. da ne piše "About" nego "O nama" itd...struktura fajla je sljedeća (govorim samo o verziji SA flashom, ovu drugu ni ne gledam) - u fajlu "with_flash" se nalaze: clipart_library, Flash (unutra je fajl main.fla), fonts, html (ovo se stavlja na site), psd (8 .psd fajlova za svaki posebno - home, about, services itd...)

koji su mi programi potrebi za to (predpostavljam samo Dreamweaver 8 & Flash Pro 8 - oboje imam odnosno cijeli Macromedia Studio) i "jednostavno" kako to napraviti? znam da je dosta zahtjevno al neznam od kud da krenem...pogledal par knjiga "Flash in websites" itd. al tam je objašnjeno kak napravit...ja trebam editirat (mada je slično sav se zbunim) - treba mi onaj ključan potez kak to sve ubacit i onda "samo" mijenjat...

ps. da vam je lakše to predočit "stranica" (gdje to testiram i radim) je na www.tenis-tereni.com/html

puno hvala,
zahpic
svebee je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2007., 14:57   #2
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Pa otovri .fla file (to je radni flash file) i promijeni što god želiš.
gorluk je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.03.2007., 16:07   #3
mat
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Photoshopom editiraj PSD fajlove i sejvaj preko postojecih JPG koji se vjerojatno nalaze "html". ako ne to sa Macromedia Flash studiom otvori .fla i radi sto hoces
mat je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2007., 18:29   #4
svebee
/

Citiraj:
Autor gorluk Pregled postova
Pa otovri .fla file (to je radni flash file) i promijeni što god želiš.
ak ga idem otvarat taj u "main" folderu sa open u Flash osmici onda mi se otvori al je sav neki smrdan a ak probam na import niš se ne pokazuje jer treba .flv fajl (flash video)...evo ak bi ko mogao samo probat (ništa više) promijenit "About" u "O nama" pa da vidim jel to funkcioniše ()

nek mi se neko javi pa da mu pošaljem fajlove na PM
Staro 04.06.2007., 09:58   #5
svebee
/

shvatio, sve skopčao, sve radi - može LOCK

btw. ovaj fajl na kojem sam delal je bil oštećen
Oglasni prostor
Oglas

Oglas