|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() ovak, imam template od templatemonstera (točnije #10 000) i sad moje "jednostavno" pitanje jest - kako u flashu (postoji dvije verzije - sa i bez flasha, ja želim urediti ovu sa flashom) promijeniti naziv npr. da ne piše "About" nego "O nama" itd...struktura fajla je sljedeća (govorim samo o verziji SA flashom, ovu drugu ni ne gledam) - u fajlu "with_flash" se nalaze: clipart_library, Flash (unutra je fajl main.fla), fonts, html (ovo se stavlja na site), psd (8 .psd fajlova za svaki posebno - home, about, services itd...) koji su mi programi potrebi za to (predpostavljam samo Dreamweaver 8 & Flash Pro 8 - oboje imam odnosno cijeli Macromedia Studio) i "jednostavno" kako to napraviti? znam da je dosta zahtjevno al neznam od kud da krenem...pogledal par knjiga "Flash in websites" itd. al tam je objašnjeno kak napravit...ja trebam editirat (mada je slično sav se zbunim) - treba mi onaj ključan potez kak to sve ubacit i onda "samo" mijenjat... ![]() ps. da vam je lakše to predočit "stranica" (gdje to testiram i radim) je na www.tenis-tereni.com/html puno hvala, zahpic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Čovjek
|
Pa otovri .fla file (to je radni flash file) i promijeni što god želiš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
/
|
ak ga idem otvarat taj u "main" folderu sa open u Flash osmici onda mi se otvori al je sav neki smrdan ![]() ![]() ![]() nek mi se neko javi pa da mu pošaljem fajlove na PM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
/
|
shvatio, sve skopčao, sve radi ![]() btw. ovaj fajl na kojem sam delal je bil oštećen ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|