|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
Pregledavanje nedovršenog downloada (AVI)
Desilo mi se da sam preko eMule 3 dana skidao jedan avi (američki film) i kad sam ga pokrenuo poludio sam jer je bio sihroniziran na Poljski jezik. Čuo sam da ima program "AviPreview" koji može da pregledava nedovršene (download) avi datoteke. Instalirao sam ga i počeo skidati jedan Avi film od 700 Mb. Skinuto mi je oko 400 Mb i idem ga pogledati u "AviPreview" kad ono kaže mi: Sorry, the file is too small. (256Kb Min) Try Again Later Nije mi jasno šta je posrijedi. Ima li koji drugi program koji može to da odradi u redu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
gomplayer ali jedna napomena kada otvaras bilo sta sa playerom onda mora biti zaustavljeno sve sta se tice tog faila, znaci ako skidas nesto moras zaustaviti pa otvoriti gom playerom inace neces moci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
i najvaznija napomena - p2p programi ne skidaju file redom od prvog do zadnjeg bita nego u djelovima vise ili manje nasumicno (ovisno vec od protokola). tu ce ti tesko pomoci bilo koji previewer ako na pocetku filea nema nista i jos nije u p2p programu ukljuceno da odmah napravi file pune velicine (alociraju prostor potreban za file u startu) . nego nisam bas emule fan ali zar one plus ili kako li verzije nemaju neku mogucnost previewanja video fileova (vjerovatno u osnovi samo skinu veci dio filma s pocetka ili sredine kako bi ga mogli pustiti)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|